Usisavanje sa lakoćom

x   T.

Usisivač je aparat koji olakšava život. Iskoristite akciju u Tehnomedia prodavnicama i kupite Beko usisivač na popustu.

Sa kvalitetnim usisivačem usisavanje je jednostavnije i lakše i zato neka vaš izbor bude Beko. Sada ga možete kupiti u Tehnomedia maloprodajnim objektima po akcijskoj ceni.

O akciji

  • Svi Beko modeli su na akciji 15 %. Kupite i uštedite.
  • Akcija traje od 1. do 20. juna.

15% popusta na Beko usisivače

Vreme je za kupovinu novog usisivača i neka vaš izbor bude Beko.

Usisivači ovog brenda su efikasni, praktični i zadovoljiće vaše potrebe. Višenamenski su i moćni i vaš dom održavaće besprekornim. Usisavanje je sa velikom snagom. Beko usisivači poseduju HEPA filtere. Zahvaljujući dodacima za različite podloge i namene lako ćete očistiti dom, poslovni prostor ili auto. Higijena je najvažnija, a bićete prezadovoljni postignutim rezultatima.

HEPA filter

Ovi filteri su veoma efikasni. Mogu da fitriraju prašinu, polen i čestice koje su od dlake manje 6 puta. Oni najbolje filtrira vazduh. HEPA filtracija na najuspešniji način zadržava prašinu i to je posebno važno za one koji imaju probleme sa alergijama ili su posebno osetljivi na prašinu.

Beko   LO   zoom

Usisivači sa kesom

Usisivači sa kesom za prašinu su najprodavaniji. Kapacitet kese može biti jednokratna papirna ili platnena koju možete povremeno oprati kako bi ste odstranili nataložene čestice prašine. U zavisnosti od modela možete prilagođavati nastavak pomoću dugmeta. Crevo koje se okreće 360 stepeni. Usisivač sa kesom je bolji izbor za sve one koji su alergični na prašinu, jer na ovaj način manje ćete biti u kontaktu sa prašinom nego na primer da koristite onaj sa posudom.

Beko   LO   zoom x

Usisivači sa posudom

Usisivači sa posudom imaju posudu za prašinu koju jednostavno možete da ispraznite i očistite i koristite neograničeno. Naravno tu su u zavisnosti od modela i nastavci: uski, za nameštaj, četka za prašinu, nastavak za usisavanje tepiha i tvrdih podova.

Beko usisivači su lako prenosivi i sa njima možete da čistite podove, tepihe, stepenice, auto, nameštaj i neka teže dostupna mesta. Zbog creva imaju duži usisni put. Očistićete dom od poda do plafona.

Štapni usisivači

 removebg preview

Štapni modeli su praktični i možete ih smestiti gde god poželite, jer ne zauzimaju puno prostora. Opremljeni su punjivom litijum-jonskom baterijom, lako perivom posudom za prašinu, praktičnim nastavcima za usisavanje nameštaja. Poseduju i dodatke kao i četke za usisavanje dlaka kućnih ljubimaca, neki modeli imaju uklonjivu motorizovanu turbo četku sa led lampom i okretnu glavu 360°.

Beko usisivači su laki za rukovanje i moćni. Nisu bučni prilikom rada i štedljivi su, jer koriste minimalno električnu energiju. Lepog su dizajna.

U ovaj kućni aparat investirajte pametno, jer se usisivač ne kupuje svakodnevno, a pravi izbor je ulaganje u zdravlje. Beko karakteriše odličan kvalitet, moderne tehnologije, besprekoran motor, super funkcionalnosti.

Beko

Beko priča je počela 1955. godine i ubrzo su postali omiljeni proizvođač samostojeće bele tehnike i kućnih aparata u Evropi. Svaki dom poseduje nešto od kućnih aparata ovog brenda. Proizvodi turske kompanije Beko imaju najmanju potrošnju vode i energije. Fokusirani su na inovacije kako bi živote kupaca učinili lakšim i zdravijim. Beko je najbrže rastući brend na evropskom tržištu.

Zdravu i prijatnu sredinu u domu obezbedićete redovnim usisivanjem i češćenjem pomoću Beko usisivača. Sada može biti vaš po nižoj ceni 15%.

Požurite u Tehnomediu, jer Tehnomedia je totalno drugačija od drugih.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *