Osvežavajuća akcija

x   T.

Ako želite da uvek imate pri ruci hladno osveženje i kockice leda kao sa reklame potreban vam je Caso ledomat.   

Sok, koktel ili piće ne možemo da zamislimo bez leda. Naročito kada su visoke temperature. Mnogi vole da piju hladne napitke i sa ledom i to ne zavisi samo do sezone. Zato vam je potreban ledomat. Predlažemo Caso ledomat B3301. Za kućnu upotrebu ili kafić, restoran, bar, kafanu, hotel, poslastičarnicu u svakom trenutku imaćete savršene kockice leda.

CASO B3301 Ice Master PRO

O Caso ledomatu

  • Caso je funkcionalan, siguran i pouzdan.
  • Ovaj ledomat ima veliku zapreminu rezervoara za vodu od 2,2 l. Njegova snaga je 90 W. U roku od sat vremena proizvodi 500 g leda. Priprema je brza od 6 do 13 minuta, a dobićete dve veličine kockica.
  • Kućište je izrađeno od nerđajućeg čelika. Ima dobru izolaciju. Poseduje profesionalnu tehnologiju kompresora. Zahvaljujući kvalitenim materijalima ovaj ledomat je dugotrajan i bićete bezbrižni godinama.
  • Ima led dispej. Tu je i prikaz nivoa vode. Na poklopacu se nalazi providni prozor.
  • Modernog je dizajna u inox boji. Težina ovog uređaja je 9 kg i 400 g, a dimenzije su 242 x 358 x 328 mm.

Automatsko isključivanje

Automatsko uključivanje i isključivanje je korisna funkcija. Nakon obavljenog posla automatski će se ugasiti. Nakon dolaska sa posla, plaže ili izlaska dočekaće vas dovoljna količina gotovih kockica leda, a uštedeće i energiju, jer uprkos tome što ste odsutni neće raditi.

CASO B3301 Ice Master PRO

Prednost ovog ledomata

Ovaj ledomat je samostojeći, odnosno mobilan je i zato je veoma praktičan. Možete kada god poželite da ga ponesete sa sobom. Na put, odmor, meki poslovni objekat ili jednostavno kod kuće i u svakom trenutku imaćete hladne kafe, frapee, razne napitke, pića i poslastice.

Ako često koristite kockice leda za piće, kafe i razne napitke i želite da uvek imate kockice leda unapred pripremljene, ovaj Caso ledomat je odličan izbor. Možete ga kupiti u Tehnomedia prodavnicama po povoljnoj ceni.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *