Uskoro Tehnomedia i u Požegi

x Otvaranje Pozega

Prodavci Tehnomedia prodavnice u Požegi u ulici Vojvode Mišića 37, lokal broj 5 svečano će vam otvariti vrata i početi sa radom 10. decembra. Novi grad, novo otvaranje, nova iznenađenja i pokloni.

Ovaj 49. po redu maloprodajni objekat Tehnomedie nalazi se u samom srcu Požege, na odličnoj lokaciji, u centru grada blizu hotela.

Sve što vam je potrebno za dom ili poslovni prostor uskoro možete kupiti na jednom mestu. Na više od 80 kvadrata smešteni su proizvodi bele tehnike, malih i velikih kućnih i kuhinjskih aparata, sve za grejanje i klimatizaciju, televizori, video i foto tehnika, audio i auto tehnika, IT uređaji, telefoni i telefonija, sve za pokućstvo, alati i baštenska oprema…

Kako biste uvek iz Tehnomedia prodavnice izašli zadovoljni pobrinuće se 4 radnika. Profesionalnost, saveti, vrhunska ljubaznost i pomoć u svakom smislu je ono što možete da očekujete od njih.

Radno vreme maloprodajnog objekta u Požegi je radnim danima od 8 do 20 sati, a subotom od 8 do 15 sati.

Povodom otvaranja Tehnomedie u Požegi 10. decembra, ova kompanija vam je obezbedila specijalne popuste i cene za određene grupe proizvoda, kao i vredne poklone.

NA REDOVNE CENE 15% POPUSTA DOBIĆETE NA BELU TEHNIKU, TV, AUDIO I VIDEO, KAO I NA IT I TELEFONE. NA MALE KUĆNE APARATE I PERIFERIJE SLEDUJE VAM 20% POPUSTA.

Za obavljenu kupovinu veću od 2 000 dinara TRI 49. KUPCA NA POKLON DOBIJAJU: TELEVIZOR, USISIVAČ I PEGLU.

image

49. kupcu Tehnomedia poklanja veliki FOX DLED televizor. Model je 50DLE882 4K. (Niža cena za online poručivanje na primer je 35 990 dinara.)

Dijagonala ovog televizora je 50″ (127 cm). Rezolucija: UHD 3840 x 2160 4K.Tehnologija ekrana je TFT sa aktivnom matricom.Pozadinsko osvetljenje: DIRECT LED (DLED). Ekran je ravan. Odnos stranica je 16:9, a ugao gledanja 178°. Ima metalno postolje i ram.

98. kupac dobija na dar Bosch akumulatorski usisivač čiji model nosi oznaku BBH32101. (Redovna cena ovog usisivača je 28 330 dinara.)

Sa ovim usisivačem moći ćete besprekorno da očistite sve podove. Ovaj usisivač poseduje visoko efikasnu tehnologiju bez kese i četki za sve tipove podova tako da ćete lako i besprekorno uklonitu prljavštinu i očistiti sve od poda do plafona. Ovo je 2 u 1 usisivač: ručni i baterijski. Idealan je za brzo čišćenje stolova, stolica i sofa ili za usisavanje teško dostupnih mesta kao što su fioke i mesta ispod nameštaja. Posuda za prašinu i filter se lako prazne i menjaju. Radi pri velikom broju obrtaja (do 3.500 o/min). Poseduje dva nivoa snage. Filter se može prati. Valjkasta četka se može lako izvaditi iz papučice za pod zbog čišćenja. Možete ga smestiti u bilo koji prostor ili ugao, zahvaljujući uskom dizajnu.

image

Tehnomedia 147 kupcu poklanja izuzetnu peglu Tefal FV 3951. (Redovna cena je 6 670 dinara.)

Njena snaga je 2400 W. Zapremina rezervoara za vodu je 270 ml. Poseduje funkcije koje će vam omogućiti lako i brzo peglanje. Rezultato opeglanog veša biće besprekorni. Udar pare je 120 g / min, dok je kontinuirana para 35 g / min. Podloga je Durilium Airglide. Ima zaštitu protiv kamenca, samočišćenje, Drop-stop, vertikalnu paru. Dužina kabla je 2 m, a teška je 1 lg i 300 gr.

Tehnomedia vam je obezbedila mnogobrojne pogodnosti prilikom kupovine. Minimalne cene uz maksimalan izbor kvalitetnih proizvoda i širok asortiman robe.

10 decembar je dan kada svakako morate da posetite Tehnomediu u Požegi i prisustvujte svečanom otvaranju. Ko zna, možda ćete baš vi biti srećni dobitnik i osvojiti neku vrednu nagradu: televizor, usisivač ili peglu.

Dobro došli!!!

Poslednje pripreme…

  n x
  n x
  n x
  n x
  n x
  n x
  n x
Ocenite ovaj članak!

2 Responses

 1. dafcccdde?s=&#;d=mm&#;r=g Mladen says:

  Bas vam je lepa prodavnica

  • cdcefbcedae?s=&#;d=mm&#;r=g Tehnomedia says:

   Hvala Mladene. Voleli bismo da prisustvujete svečanom otvaranju 10. decembra. Pripremili smo slavljeničke popuste i niže cene za mnoge propizvode i naravno vredne nagrade. Ako budete imali sreće, ko zna, možda ćete baš Vi dobiti na poklon od Tehnomedie televizor, usisivač ili peglu. Srdačan pozdrav. Vaša Tehnomedia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *