Poklon uz Beko sudo mašinu

x Beko Beko finish

Kupite Beko sudo mašinu u Tehnomedia prodavnicama i na poklon dobijate 6 meseci besplatnog pranja. Akcija traje do 29. decembra.

Posao koji niko ne voli i koji oduzima dosta vremena je pranje sudova. Idealno rešenje je sudo mašina. Ona će vam život učiniti jednostavnijim i lakšim.

Poseduju brojne programe za pranje, kao što su Eco, brzi programi, intenzivno, nežno pranje… Ako želite efgikasno i zdravo pranje onda je idealna temperatura i do 70 stepeni. Mora se voditi računa o svakom dinaru tako da je dobro pranje obaviti na nižoj strujnoj tarifi, a to je moguće pomoću opcije odloženog starta. Poseduju i funkcije kao što su prikaz preostlog vremena pranja, ili indikator doziranje soli i sredstva za sjaj.

U Tehnomedia prodavnicama izaberite Beko i bićete prezadovoljni. Izbor je odličan. Različitog su kapaciteta, od 6 do 16 kompleta sudova.

Blistavo čisto i besprekorno oprano suđe pružiće vam Beko mašina. Ove mašine su energetski efikasne i štede struju i vodu prilikom pranja i sušenja sudova. Modele koje vam predlažemo imaju oznake od A+, A++ i A +++. Posetite Tehnomedia prodavnice i kupite po fantastično povoljnoj ceni neki od ovih modela i na poklon ćete dobiti pakovanje od 72 Finish Quantum tablete za pranje, što je sasvim dovoljno za 6 meseci.

U Tehnomedia prodavnicama izaberite Beko ugradnu mašinu za pranje sudova. Njih je potrebno ugraditi u kuhinjski element. Rezultati pranja biće savršeni čak i ako je tvrdokorno zaprljano posuđe. Poseduju brojne inovativne tehnologije.

Tehnologija za blistavo pranje sudova štedi vaše vreme. Efikasno čisti, a količina deterdženta ili tableta koju treba staviti je minimalna. Više ne morate da brinete o tome da li ste sipali dovoljno deterdženta ili uopšte da ga dodajete pre svakog pranja. Samo sipajte u mašinu tečni deterdžent i pustite da funkcija AutoDose automatski dodaje odgovarajuću količinu deterdženta tokom celog meseca. Dobićete blistavo čiste sudove posle svakog pranja, a pri tom više nećete morati stalno da tražite bocu sa deterdžentom. Već znate da ako kupovinu Beko sudo mašine obavite u Tehnomedia prodavnicama tokom ovog meseca, sredstvima za pranje u vidu tableta bićete obezbeđeni 6 meseci, a to je već znatna ušteda.

image

Postoji lak način da se opere veoma zaprljano posuđe. AquaIntense stvara moćnu zonu čišćenja sa intenzivnim pritiskom vode, pa će i najprljavije šerpe i tiganji biti savršeno očišćeni. Bez obzira na to šta pripremate ili koliko dugo to traje, vaše posuđe će biti besprekorno čisto.

Ponekad nemate vremena da čekate dok se završi ceo ciklus pranja. Funkcija Fast+ ubrzava ciklus pranja za do 3 puta uz optimalan efekat, što znači da će sudovi biti spremni za serviranje veoma brzo. Ovi uređaji peru čaše tako da na kraju ne ostane ni trag kamenca. Niko ne voli kada vidi da čaše imaju tragove vode po sebi. SteamGloss je produženi program od 10 minuta posle kojeg će vaše čaše blistati kao da su nove. Iz ove kompanije stiže vest da je rezultat 23% sjajnije stakleno posuđe i 30% sjajniji porcelan. Verovali ili ne moguće je intenzivno očistiti 3 pleha istovremeno. Čišćenje plehova oduzimanajviše vremena. Uz dovoljno prostora za 3 pleha i snažan program čišćenja pod jakim pritiskom, TrayWash će obaviti sav težak posao umesto vas.

Sa Beko sudo mašinama zaboravićete na neprijatne mirise koji se zadržavaju u mašini. Nikada više nećete morati da pokrećete ciklus pranja sa polupraznom mašinom da biste sprečili pojavu neprijatnog mirisa prljavog posuđa. Tehnologija IonGuard neutrališe jone neprijatnih mirisa na svakih sat vremena u mašini za pranje sudova, pa kuhinja miriše svežije.

Beko samostojeće mašine za pranje sudova pružaju savršene rezultate pranja. One stoje na podu nezavisno poput mašine za veš, na primer. Sve što budete želeli da dobijete sa ugradnom imaćete i sa ovom mašinom. Besprekorne rezultate, kao i jednostavno rukovanje, izuzetan kvalitet i dugotrajnost. Iste mogućnosti i funkcije.

SoftTouch dodatak je modularna polica za vinske čaše sa jedinstvenim dizajnom koja obezbeđuje nežnu zaštitu za do 4 vinske čaše različitih veličina.

Više ne morate da brinete o tome kako ćete smestiti glomazne sudove ili čaše sa visokom stopom u mašinu za pranje sudova. Zahvaljujući Acrobat sistemu sa 3 položaja možete da postavite gornju policu na 3 različita položaja da biste dobili više prostora na donjoj polici za velike sudove. Ručno pranje najfinijih čaša za koktel ili vino zna da bude veoma koplikovano. Na sreću, FlexiDrawer omogućava postavljanje korpe za escajg u 5 različitih položaja u zavisnosti od prostora koji vam je potreban na gornjoj polici. Sada u mašini za pranje sudova možete da perete čak i čaše sa veoma visokom stopicom. Korpa za escajg je praktična stvar, ali može da smeta kada želite da smestite veliku šerpu na donju policu. Klizna korpa za escajg je rešenje za ovaj problem budući da može da se pomera na desnu i levu stranu, tako da dobijate dovoljno mesta za veće posuđe.

Kada vadite sudove iz mašine, otvorena vrata zauzimaju toliko prostora da vam ograničavaju kretanje. Uz SelFit možete da postavite vrata u koji god položaj želite tako da vam neće smetati kada stavljate sudove u mašinu ili ih vadite iz nje. Pored toga, zahvaljujući svom čvrstom mehanizmu može izdržati panel nameštaja do 9 kg. Beko sudo mašine čuvaju vaše suđe i čaše. Patentirane SoftTouch police na gornjoj korpi bezbedno fiksiraju čaše sa stopama tako da se neće oštetiti tokom pranja. Policama za šolje može da se podešava visina, tako da možete bezbedno da smestite lomljive sudove.

image

Tehnomedia nudi Beko sudo mašine koje će zadovoljiti vaše potrebe. Lako sklopivu podlogu za tanjire možete jednostavno da sklonite da biste oslobodili prostor za velike šerpe i tiganje.

Izaberite Beko ako želite vrhunsku čistoću i sjaj posuđa. Period trajanja akcije je od 1. do 29. decembra ili do isteka zaliha. Maksimalan izbor po minimalnim cenama dobijate samo u Tehnomedia maloprodajnim objektima. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *