Veliki, savršen, pametan Hisense TV

naslovna

Sa pametnim televizorom Hisense H55U7B doživećete sve što moderne tehnologije obećavaju.

Televizijska ponuda je veoma bogata i šarenolika na tržištu. Mnogo je proizvođača, modela, veličina…Zato ste i u dilemi za koji TV uređaj da se odlučite.Tehnomedia vam preporučuje samo najbolje.

Najprijatnije otkrovenje na našem tržištu je kineski brend HISENSE koji postoji već više od 50 godina a kod nas polako ali sigurno osvaja svoje mesto u vrhu najkavlitetetnijih brendova. Predstavljamo vam jedan od najprodavanijih modela televizora u klasi od 55 inča. To je model koji nosi oznaku H55U7B.

Ovaj TV uređaj poseduje 4K ultra HD rezolucijom na dijagonali od čitavih 140 cm i paletom od neverovatnih 16,7 miliona boja. Kada govorimo o pristupu internetu naravno da je u pitanju model koji ima ugrađen WiFi i radi pod operativnim sistemom VIDAAU3.0. Da bi sve funkcionisalo kako treba pobrinuće se QUAD CORE procesor, a što se tiče tjunera ne morate da brinete jer ovaj model poseduje apsolutno sve tako da ga može povezati na spoljnu antenu, kablovsku pa čak i satelitsku antenu bez ikakvih dodatnih uređaja i pratiti sve kanale koji su dostupni.

tvhisense

Televizor ima najnoviju tehnologiju pozadinskog osvetljenja “ELED” i uz HDR tehnologiju koja polako postaje neizbežna tu je i HDL tehnologija koja pruža još veći i bolji kontrast boja.

Hisense ULED televizor H55U7B Smart 4K poseduje sve priključke koje biste eventualno mogli da koristite za povezivanje, pa čak i one koje verovatno nećete.

Od SMART aplikacija koje su već na njemu izdvajamo: PRIME VIDEO, RAKUTEN TV, YOU TUBE i naravno nezaobilazni NETFLIX, što se tiče formata koje može da reprodukuje tu naravno možete da emitujete sa USB stika šta god poželite. Od dodatnih karakteristika izdvajamo funkcije PVR i ANYVIEW CAST preko kojih možete snimati sadržaj sa interneta ili svoju omiljenu seriju na nekom od TV kanala, ali i da sa svog mobilnog telefona prebacite sliku na TV i tako pratite nešto što ste odabrali.

tv

Ovo je ULED televizor koji nema plastični obod, tako da njegov panel ide skroz do ivice panela pa se samim tim čini još većim nego što jeste i svakako izgleda mnogo lepše nego njegova konkurencija iz ove klase.

Hisense televizor sa oznakom H55U7B svakako zaslužuje neko počasno mesto u vašem domu, na primer u dnevnom boravku. Najbolji odnos kvaliteta i cene obezbedila vam je Tehnomedia. Nemojte da zaboravite Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *