Vodič za kupovinu ručnog frižidera ili rashladne torbe

x  T.

Bilo kuda, ručni frižider ili rashladnu torbu ponesi sa sobom svuda.

ANTARCTICA Električni frižider 24L / 12V-230V

U vrelim danima ono što vam je neophodno je ručni frižider ili rashladna torba. U svakom trenutku imaćete rashlađenu i bezbednu hranu i piće. Pogodni su za izlete, putovanja,plažu, kampovanje…

Tehnomedia ponudu ručnih frižidera.

Tehnomedia ponuda rashladnih torbi.

ANTARCTICA SPACIO 40L

Rashladne torbe

Tokom vrelih dana rashladna torba je i prva pomoć. Ako ste pošli u kupovinu po smrznute namirnice postoji opasnost da vam se odmrznu ako se dugo zadržavate u ovoj torbi ostaće zaleđene koliko god je potrebno.Lepog su dizajna i kapaciteta 11l, 25 l i 40 l. Lepog su dizajna i neki modeli izgledaju kao cegeri. Praktične su i izdržljive. Široki kaiš vam omogućava lakše nošenje. Neki modeli imaju džep sa prednje strane, a neki podeljen poklopac. Unutra se nalazi izolaciona folija debljine 5 ili 6 mm.

Ponudu rashladnih torbi možete videti ovde.

Ručni frižideri

CLATRONIC KB3713

Ručni frižider je napravljen od specijalnog plastičnog materijala koji ne dozvoljava da topao vazduh prodre u njegovu unutrašnjost. Tako hrana ostaje duže sveža i hladna. Plastično kućište je sa visokokvalitetnom izolacijom. Specijalna gumena zaptivka na poklopcu smanjuje kondenzaciju. U frižider zajedno sa namirnicama koje želite ubacuju se i sredstvo koje hladi unutrašnjost, odnosno patrone (rashladni ulošci – zaleđene poluge). Lepog su i funkcionalnog dizajna. Nudimo modele različite zapremine. Od: 12 l, 20 l, 24 l, 25 l, 32l.

Ponudu ručnih frižidera možete videti ovde.

Prednosti

 • Hrana i piće su uvek rashlađeni
 • Unutra možete smestiti hranu, sendviče, slatkiše, sladolede i sve kvarljive namirnice kao i napitke i vodu
 • Sve što stavite biće sveže, zdravo i bezbedno za upotrebu i nećete morati da strahujete da se nešto od namirnica pokvari usled visokih temperatura.
 • Tokom letovanja morate svakako da zaštitite svoju kožu, a kremu, mleko ili ulje možete draži upravo u njima jer će vam svakako prijati osećaj hladnoće tokom nanošenja.
 • Ne zauzimaju puno prostora zahvaljujući praktičnom obliku i dimenzijama
 • Možete ih nositi svuda sa sobom
 • Pristupačne cene
 • Laka i jednostavna upotreba

Gde god da se nalazite i u bilo koje doba godine, vaš idealni saveznik su upravo rashladne torbe i ručni frižideri.

TRISTAR KB-7424

Saveti da hrana ostane što duže hladna u ručnom frižideru

 • Stavite potrebnu količinu leda
 • pripremite namirnice i napravite organizaciju
 • pravilno se spakujte
 • odvojite hranu i pića
 • smestite ručni frižider na pravo mesto

KRIOS T-500 500g

Stavljanje leda u ručni frižider

Najpre pročitajte uputstvo proizvođača. Kako biste održali nisku temperaturu u uređaju u njega stavite patrone. One će rasporediti hladnoću podjednako a zauzeće veoma malo prostora zbog oblika.

Možete u plastične flaše sipati vodu i zalediti ih a onda ih smestiti u uređaj. Tako ćete imati hladnu vodu za piće ali obavezno je pre nego što počnete da je pijete prvo ostavite da se malo zagreje.

Priprema i organizacija

Ohladite namirnice, sendviče ui voće. Vodu i napitke zamrznite i stavite na dno uređaja, a hranu preko. Na kraju stavite grickalice. Za sigurnost i kako ne biste razmišljali i brinuli da kojim slučajem ne dođe do kvarenja namirnica, kupite vodene patrone koje ćete pre toga zalediti i stavite preko hrane ili sa strane.

PIKNIK KRIOS 32L 0709

Naravno, ako vam je praktičnije namirnice ili povrće i voće možete i iseckati.

 • Pravilno pakovanje

Ono što ćete najčešće koristiti neka vam bude pri ruci i pregledno. Tu mislimo na vodu, sokove ili voće. Razmislite šta ćete prvo koristiti i jesti i to neka bude pri vrhu, aono što ćete koristiti kasnije na dnu.

 • Odvajanje namirnica

Parčetom aluminijumske folije ili kartona razdvojite namirnice i hranu od pića u torbi. Tako ćete brže zatvarati torbu i jednostavnije se orjentisati prilikom vađenja.

Možete i sam uređaj ohladiti pre nego što u njega spakujete sve što je potrebno.

 • Stavite uređaj na pravo mesto

Rashladnu torbu ili ručni frižider nikako ne držite na suncu. Neka stoji ispod suncobrana, drveta. Možete iskopati rupu u pesku i tu ga smestiti ili preko uređaja prebaciti peškir. Na taj način sve što se nalazi unutra ostaće duže hladno.

TRISTAR KB-7424

Razlika između ručnog frižidera i rashladne torbe

Za izlete i duži boravak napolju bolji izbor su ručni frižideri jer su stabilniji, napravljeni od čvrstog materijala i prostraniji. Sve što smestite u njega biće zaštićenije, a hlađenje će duže trajati.

Za duge šetnje ili nabavke tokom letnjih vrućina dobar izbor su rashladne torbe.

Proizvođači i cene

Ručni frižideri

 • ANTARCTICA sa online cenom od 1 799 do 12 999 dinara
 • CLATRONIC sa online cenom 10 999 dinara
 • KRIOS sa online cenom od 1 899 do 2 199 dinara
 • TRISTAR sa online cenom 5 999 dinara

Rashladne torbe

 • ANTARCTICA sa online cenom od 1 499 do 2 699 dinara.
ANTARCTICA MEDIO 25L

Zaključak

Isplanirali ste godišnji odmor i izlete. Ne zaboravite da nabavite rashladnu torbu, ručni frižider i patrone za led i spremni ste. Svežinu proizvoda u svakom trenutku osiguraće vam jedino ovi uređaji. Tehnomedia vam nudi odličan izbor po neverovatno povoljnim cenama.

O ručnim frižiderima možete smo već pisali i ovde.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *