Ručni frižideri su uvek “in”

x Rucni frizider

Spremate se za letnji izlet? Spakujte sve što vam je potrebno od hrane i pića na sigurno – u ručni frižider. U njemu možete čuvati i lekove.

Kada je povišena spoljna temperatura a planirate da boravite u prirodi, na plaži ili jednostavno iz nekog razloga nosite namirnice po gradu, ručni frižider namenjen za čuvanje hrane i napitaka su pravo rešenje. Uprkos velikim vrućinama namirnice će ostati rashlađene i bezbedne za konzumiranje. Ručnim rashladnim frižiderima se rukuje vaoma jednostavno. U njih se, zajedno sa željenim namirnicama, ubace i prethodno zaleđene poluge, odnosno rashladni ulošci koje hlade unutrašnjost. Ovi uređaji su napravljeni od specifičnog plastičnog materijala koji sprečavaju prodor toplog vazduha kao bi hrana ostala što duže sveža i hladna.

Tehnomedia nudi izuzetne rashladne ručne frižider idealne za putovanja, kampovanja, piknik, boravak na plaži. Sve đakonije slatke i slane stavite unutra i bezbrižno uživajte. Nakon dugo vremena, hrana, užina i piće ostaće sveži i hladni i uvek će vam biti pri ruci, pored vas. Kada putujete, voda je najvažnija a u ručnom frižideru uvek će biti hladna i sveža.

Sigurni smo da kod kuće znate kako da čuvate hranu, ali to morate i kada idete na izlet ili letovanje. Ne zaboravite da je tokom letnjih meseci učestalije trovanje hranom. Bez obzira na spoljnu temperaturu morate bezbedno da spakujete namirnice u prenosnom ručnom rashladnom frižideru kako biste bii sigurni u svežinu i ispravnost hrane.

rucni frizider e

Evo nekoliko prektičnih saveta:

Noć pre polaska pripremite svu hranu koja treba da se rashladi, kao na primer sendviči i stavite je u frižider. Piće zamrznite. Ujutru zamrznuto piće stavite na dno, a potom stavite hranu gore u ručni frižider. Kako biste bili sigurni da se hrana neće pokvariti, nabavite vodene patrone koje ćete pre toga zalediti i stavite preko hrane. Grickalice stavite na kraju.

Zahvaljujući praktičnim i funkcionalnim ručnim frižiderima iz Tehnomedie opušteno i bez brige uživaćete u letnjim danima gde god da se nalazite. Maksimalan izbor po minimalnim cenama očekuje vas u Tehnomedia prodavnicama. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *