VOX poklanja letnji popust

vox mka x blog

Kupite male kućne aparate VOX na popustu. Ovi aparati su vam neophodni za obavljanje poslova u kuhinji i domu, a sada mogu biti vaši po top ceni.

Ovakva prilika se ne propušta. Sa pravim malim kućnim aparatima sve poslove u kući i kuhinji obavićete brzo i lako. VOX aparati su kvalitetni i zadovoljiće sve vaše potrebe i zahteve. Prate savremene trendove, funkcionalni su i lepo dizajnirani.

Akcija

Akcija 20% niže cene, traje u periodu od 14. do 21. jula 2022. godine.

Tehnomedia ponuda

VOX mali kućni aparati postaće vaši saveznici i olakšati vam svakodnevno spremanje hrane, ali i održavanje domaćinstva. Iz naše bogate letnje akcijske ponude izdvajamo nekoliko aparata.

Kuhinjski aparati

Mali moderni kuhinjski aparati će vam olakšati i ubrzati kuvanje. Pripremljeni obroci biće zdraviji i kvalitetniji, a ukusi bogati i sočni. Kombinacija jakih motora i nerđajućeg čelika kao rezultat daće brzo i savršeno iseckane, umućene ili izmerene namirnice.

VOX KR9702
  • U kuhinji vam je potreban dobar i kvalitetan mikser. Da li će testo biti umešeno kako treba ili fil i krem za torte i kolače dobro umućen zavisi od kvaliteta miksera. Ako je potrebno da izaberete samo jedan uređaj za kuhinju neka to bude kvalitetan i dobar mikser sa posudom, jer od njega sve zavisi. Ubacite u posudu potrebne sastojke i namirnice i uključite ga. Za to vreme obavićete druge poslove u kuhinji, a ceo posao će mikser sam završiti.
  • Secko je neophodan za brzu pripremu hrane. Lako ćete iseckati šargarepu i ostalo povrće za desetak sekundi. Raskrstićete sa mirisima belog i crnog luka. Secko definitivno štedi vreme u kuhinji. Dvostruki noževi od nerđajućeg čelika sve će obaviti jednostavno.
  • Možete pripremati i razne vsrte napitaka. Spremanje zdravih sokova, toplih i hladnih napitaka nikada nije bilo lakše uz VOX aparate za vodu, sokovnike
  • Sada možete kupiti po nižoj ceni pekaru, toster, roštilj, gril…Mali kućni aparati za hrskavi hleb u svakom domu, najukusniji doručak, raznovrsne poslastice i jela sa roštilja mogu biti vaši sa 20% nižom cenom.
VOX MC9005

Aparati za održavanje doma

Želite brzo i temeljno čišćenje podova ili lako peglanje veša? Kućni poslovi postaju uživanje uz VOX usisivače i pegle.

VOX DPS7220
  • Sa peglama ovog brenda posao peglanja obavljaćete sa zadovoljstvom jer su tako i dizajnirane. Bićete opuštene i rasterećene. Izaberite klasičan model, na paru ili parnu stanicu. Sistem pare je veoma bitan kod pegle. Da biste što manje energije potrošili na peglanje, vaša pegla treba da ispušta dovoljno veliku količinu pare.Funkcija dodatne pare je veoma bitna, jer omogućava da ispeglate nabore koji se inače teško peglaju. Dobar raspored rupica na ploči, omogućava ravnomerno ispuštanje pare i lakše peglanje uz samo jedan ili dva poteza. Jednostavnije i brže je peglanje sa parnom stanicom, jer je dovoljno ispeglati samo jednu stranu. Nalazi se na zajedničkom postolju, rezervoar sa vodom je odvojen, manja je i lakša za držanje i rukovanje. Ima poseban sistem koji sprečava stvaranje kamenca i troši manje energije. Materijal ne može da se zalepi za ploču na pegli koja ima takvu površinu da tkanina nežno i lako klizi po njoj.
  • Usisivači će detaljno očistiti podove, tepihe, stepenice, auto, nameštaj i neka teže dostupna mesta. Čiste od poda do plafona. Izaberite model po svojoj meri sa raznim dodacima. Izaberite model sa kesom, posudom i druge i HEPA filterom. Efikasno će usisati nečistoću, prašinu. Pri usisavanju izlazi pročišćen vazduh, a na samom filteru se zadržavaju nečistoće i neprijatni mirisi. Zahvaljujući njemu prostorija u kojoj boravite ostaje čista i zdrava za boravak. Model sa vodenom filtracijom garantuje temeljno čišćenje. Neće biti neprijatnih mirisa, kao ni širenje prašine.
VOX MONSOON 2408

Kupite Vox mali kućni aparat u prodavnici ili online i uštedite 20%. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *