Ekipa Tehnomedie učesnik Fortuna lige u malom fudbalu

x   T.

Ovo sportsko nadmetanje je veoma posećeno i okuplja ljubitelje fudbala i druženja.

Fortuna liga malog fudbala u Novom Sadu je sportska manifestacija koja postaje tradicionalna. Igraju se I i II liga i učestvuje 18 ekipa.

Prvi put takmičiće se i Tehnomedia tim u okviru biznis kategorije. Naše kolege iz Tehnomedia prodavnice u Novom Sadu samonicijativno su se organizovali i prijavili za učešće. Timski duh, slogu i dobru atmosferu preneće i na teren, a mi smo tu da ih podržimo.

Fudbalska ekipa Tehnomedie

Prema njihovim rečima pokazaće fudbalsko umeće, a dobra atmosfera i lepo druženje su zagarantovani.

“Ovo je sjajna prilika da se malo aktiviramo i dobro zabavimo. Jedan od dobrih načina povezivanja i upoznavanja je kroz sport. Mnogo je ljudi na tribini koji dolaze da podrže igrače i to svima znači. Naravno, prepoznajemo u publici i neke naše kupce tako da je ovo dobra prilika da nas vide i upoznaju i na malo drugačiji način. Uvek je dobro biti u dobrom društvu. A dobra konkurencija je uvek samo podstrek i u poslu i ovako na terenu.”

Ovo je samo jedna od mnogobrojnih aktivnosti koje realizuju naše kolege. Svi smo mi jedna velika porodica. Naš je cilj da negujemo prave vrednosti i očekujte od nas još dosta kreativnog sadržaja u narednom periodu.

fudbal na terenu

Organizatori ovog sportskog događaja su članovi neformalne grupe Grmečlije okupljene na društvenim mrežama i u sportskim aktivnostima. Oni vole sport, drugarstvo, humanost, da se druže i međusobno uvažavaju i poštuju. Kako kažu, dobra priča se nastavlja, dobar fudbal i druženje. U ekipama pored amatera bude i profesionalaca.

Publika ima priliku da gleda sjajne utakmice. Posećenost je dobra, a futsaleri ostavljaju srce na terenu i izvode majstorije s loptom.

Utakmice se igraju u Sportskom centru Meridiana u Novom Sadu, najvećem Sportsko rekreativnom centru u Srbiji.

Naša ekipa startuje sutra (15. jul) u 21 sati i odmeriće snage sa Buda timom. Srećno našim momcima!

prodavci u Tehnomedia prodavnici u razgovoru
Zoran Ignjatović iz Tehnomedie razgovara telefonom
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *