VOX poklanja

x

Kupite VOX veš mašinu i dobijate peglu ili parnu stanicu na dar.

Rešili ste da kupite veš mašinu, ali ste u dilemi za koju da se odlučite s obziroma na veliki izbor. Posetite Tehnomediu i izaberite VOX po svojoj meri. Iskoristite VOX akciju i kupovinu obavite do 25 februara, jer ćete kući poneti i peglu.

image

Za VOX mašinu čija je cena do 30 000 dinara na poklon dobićete peglu ovog brenda DBL 5071. Ako se odlučite za veš mašinu većeg kapaciteta čija je cena veća od 30 000 dinara dobićete kao poklon parnu stanicu DPS6220.

Odličan izbor VOX mašina za pranje veša očekuje vas u Tehnomedia prodavnicama. Izuzetno su funkcionalne, praktične, kvalitetne i lepog dizajna. Pružaju brojne mogućnosti, a veš će biti besprekrorno opran i čist. Odložen start, zaštita od prelivanja, biranje temperature kod programa, zaključavanje za decu, samo su neke od mogućnosti koje vam, pružaju ove veš mašine.

Mašine za pranje veša ovog brenda prilagođene su brzom načinu života. Veoma su praktične, prostrane sa velikim kapacitetom, a programi su pažljivo dizajnirani. Ovi uređaji brinu i o osetljivoj koži tako što koriste naprednu tehnologiju. To znači da zahvaljujući tome uklanjaju 4 vrste bakterija i 7 najčešćih alergena.

Pegla koju ćete dobiti na poklon je izuzetna, DBL 5071. Peglanje sa njom postaće lako, jednostavno i lepo. Poseduje keramičku grejnu ploču, sistem protiv kamenca, sistem protiv kapanja, samočišćenje. Njena snaga je 2 200 W. Brojne funkcije će vam olakšati peglanje. Ionic tehnologija grejne ploče, suvo peglanje, prskanje, udar pare, vertikalna para, kontinuirana para, gumirana drška.

image

Parna stanica VOX model sa oznakom DPS6220 je fantastična. Zahvaljujući velikom rezervoaru za vodu peglaćete lako i savršeno bez pauze ogromnu količinu veša. Snaga ove pegle je 2 200W. Keramička grejna ploča omogućava lako peglanje bez lepljenja tkanine. Pritisak pare je 3,5 bara, a kapacitet rezervoara za vodu 1,4 l. Varijabilno podesiva para besprekorno će ispeglati veš. Kako ne bi došlo do curenja vode pri nižim temperaturama iz pegle sistem protiv kapanja sve reguliše. Nećete morati ovu peglu često da čistite od kamenca već ćete je bez problema dugo koristiti zahvaljujući sistemu protiv skupljanja kamenca. Poseduje i sistem koji pod pritiskom lako probija začepljenja prouzrokovana kamencem.

Period trajanja akcije je od 10. do 25. februara ili do isteka zaliha u Tehnomedia prodavnicama ka i online shop-u.

Podsećamo vas da su načini plaćanja za online poručivanje: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *