Vreme je da se rashladite u sopstvenom bazenu

bazen x blog

Ništa lepše nego rashladiti se tokom letnjih vrućina u sopstvenom bazenu. Kupite sjajan model u Tehnomedia prodavnici po šok ceni.

Najbolje ćete se odmoriti i rashladiti tokom leta pored sopstvenog bazena u dvorištu. Nećete se više bespotrebno nervirati zbog gužve na gradskom bazenu ili da razmišljate o higijenskim uslovima i kakvog je kvaliteta voda. Kupite sebi bazen i jednostavno uživajte sa porodicom i prijateljima pored vode.

BESTWAY bazen sa pumpom 457X84CM 57313

Bestway bazen sa pumpom može biti vaš po najnižoj ceni ikada.

Bestway bazen sa pumpom

Ovaj nadzemni bazen sa brzim sistemom montaže poseduje samonosivu konstrukciju sa prsten tehnologijom. Dimenzije su 457 cm x 84 cm, a kapacitet filtracione pumpe od 2 006 l, zapremine 9 677 l. Montiranje je lako i brzo, a ušteda živaca i vremena velika. Ovaj kvalitetan bazen će vas dugo služiti.

Saveti

  • Prilikom kupovine obratite pažnju na proizvođača. Bestway pruža pouzdanost i sigurnost.
  • Pre postavljanja pročitajte uputstvo.
  • Izaberite odgovarajuće mesto za bazen. Potrebno je podloga bude ravna, ako može betonska i očišćena od kamenčića i slično kako se bazen ne bi oštetio.
  • Preporučuje se da odaberete i podlogu kako ne bi kojim slučajem došlo do nekih oštećenja prilikom postavljanja bazena, punjenja ili boravka u njemu. Ona može biti i velika pomoć za zaštitu. Prostirka je napravljena od ultra-izdržljivog troslojnog materijala koji je ojačan za snagu.
  • Važno je i da adekvatno održavate vodu čistom. Pažljivo koristite hemikalije za održavanje čistoće vode. Koncetrovani hlor može oštetiti materijal bazena.
  • Kada se sezona završi, skladištenje je brzo i jednostavno. Voda se lako ispušta kroz odvodni ventil za kontrolu protoka, a zatim se bazen može sklopiti za kompaktno skladištenje van sezone.

Napravite letnju oazu. Priuštite sebi morsku boju u svom dvorištu pored bazena. Kupajte se, sunčajte i zabavite.

Montaža

  • Postavite ga na ravnu površinu, naduvajte gornji prsten i bazen će se podići dok se napuni vodom.
  • Jednostavan je za montažu i veoma brzo se postavlja. Napravljen od visokokvalitetnog poliestera i PVC-a. Poseduje izdržljiv okvir, pruža sigurnost  i dugotrajno korišćenje.
  • Vazduhom napunite gornji prsten otprilike samo 85% kapaciteta. Više od toga ne pokušavajte da ga napunite. Ako se prepumpa ili preterano pumpa gornji prsten može doći do oštećenja šavova prstena ili prsnuća. Maksimalnu sigurnost garantuje prsten tehnologija zahvaljujući kojoj je konstrukcija samonosiva. Materijali bazena, PVC i poliester su neškodljivi za decu i osetljive osobe.

Napravite sebi i svojoj porodici bajkovit letnji kutak kao spas od vrelih dana i noći pomoću bazena iz Tehnomedie. Napunite svoje baterije, odmorite se, rashladite, osvežite i zabavite pored vode i bazena u svom domu.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *