Počela sa radom Tehnomedia na Karaburmi

x  T.

Veliko interesovanje posetilaca i kupaca, kao i odlična atmosfera obeležili su svečano otvaranje nove Tehnomedia prodavnice na Karaburmi. Ovo je jedanaesti maloprodajni objekat u Beogradu i 62. u Srbiji.

Tehnomedia je danas svečano otvorila vrata nove prodavnice u Šoping centru Karaburma, Mirijevski bulevar 18 B, lokal EO2.

prodavnica Tehnomedie

Atmosfera

“Sviđa mi se kako sve izgleda. Vidi se da se vodi računa da kupovina u svim segmentima bude ugođaj. Lep je enterijer, imate mnogo robe kako vidim i to raznog profila i svako može ovde da pronađe nešto za sebe. Primećujem da nije skupo, a prijatno sam iznenađena i poklonima koje delite. Rešila sam zato da danas pazarim neplanirano, jer možda mi se posreći pa dobijem nešto. Čestitam i srećno u daljem radu,” podelila je sa nama utiske Maja Jovanović.

“Živim u drugom delu grada, ali sam došla s namerom da vidim kako sve izgleda i kakve su cene, jer su mi potrebni neki veći uređaji za opremanje stana. Prijatno sam iznenađena i atmosferom, uslužnim i ljubaznim prodavcima i cenama. Svaka čast,” istakao je Petar Glišić.

“Sve je odlično i lepo izgleda radnja. Ponuda je dobra, ima i skupljih i jeftinijih stvari, ali iskoristiću ovaj popust i kupiti nešto. Vi ste jedini koji poklanjaju kupcima skupe i vredne aparate i uređaje. Sviđa mi se što su pokloni ovde, u radnji pa možemo svi da ih vidimo i što kako sam čuo na licu mesta se uručuju i nose kući što mi dodatno uliva poverenje. Bravo, sve čestitke,” rekao je Bojan Petrović.

kupci u prodavnici

Veliku pažnju prisutnih na otvaranju privukla je naša popularna glumica Paulina Manov.

Capture
Paulina Manov

TikTokeri i YouTuberi Vuk i Aleksandra su se družili sa nama i bili posebno interesantni najmlađima.

Vuk, jutjuber
Vuk
Aleksandra, jutjuberka

Aleksandra

U lepo uređenom prostoru smešten je bogat asortiman proizvoda različitih kategorija odličnog kvaliteta i neverovatno povoljnih cena. Ljubazni i obučeni prodavci su u svakom trenutku spremni da odgovore na pitanja i da pomognu oko izbora robe i kupovine ili daju savet i preporuku.

kutija s bombonama

Dobitnici vrednih poklona

Mirjana Grahovac je bila prvi kupac u radnji i njoj je uručen poklon Ubit zvučnik.

Mirjana Grahovac, dobitnica zvučnika na poklon

Aleksandra Grahovac  je dobila Candy sudomašinu. Ona je bila prvi kupac čiji je račun kupovine iznosio više od 50 000 dinara.

Aleksandra Grahovac, dobitnica sudomašine na poklon

Ana Simović je od Tehnomedie na poklon dobila Candy ugradnu ploču, kao drugi kupac bele tehnike sa računom većim od 50 000 dinara.

Ana Simović, dobitnica ugradne ploče na poklon

Nikoli Kričkoviću je uručen poklon Nespresso aparat za kafu Essenza Mini Black. On je bio prvi kupac malih kućnih aparata sa računom veće vrednosti od 20 000 dinara.

Nikola Kričković, dobitnik aparata za kafu na poklon

Stanko Đukić je dobitnik Acer laptop-a, jer je bio 62. kupac koji je obavio kupovinu veću od 10 000 dinara.

Stanko Đukić, dobitnik laptopa na poklon

Marko Milovanović je na poklon od Tehnomedie dobio Mielle usisivač kao 124. kupac sa računom veće vrednosti od 10 000 dinara.

Marko Milovanović, dobitnik usisivača na poklon

Ivan Jaranović je dobio na poklon Infinix mobilni telefon. Njemu je poklon pripao jer je bio 186. kupac koji je obavio kupovinu sa većim računom od 10 000 dinara.

 x

Promocije

kutak za ulepšavanje

Prisutni su na otvaranju mogli da degustiraju kafu i osveže se uz crni napitak dobijen iz Philips kafe aparata, kao i da se ulepšaju Philips beauty aparatima.

Nasmejane promoterke su imale pune ruke posla, a osmeh i izraz zadovoljstva na licima naših posetilaca je govorio više od reči.

reklama za aparat za kafu Philips

3 dana fantastičnih popusta

Pored slavljeničkih cena, do 18. juna obezbedili smo sjajne popuste. 20% na redovne cene za kupovinu: malih kućnih aparata i periferije i 15% je na: belu tehniku, televizore, audio i video, kao i na it i telefone.

Radno vreme

Radno vreme je radnim danima i vikendom od 9 do 21 sat.

Maksimalan izbor po minimalnim cenama očekuje vas i u Tehnomedia prodavnici na Karaburmi. Kupite, uštedite i platite i do 36 mesečnih rata bez kamate. Sigurni smo da će ova prodavnica postati omiljeno mesto kupovine ne samo stanovnika Karaburme, već svih Beograđana.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

 x
  n x
  n x
  n  x
  n x
  n x
  n x
  n x
  n x
  n x
  n x
  n x
 x
  n x
 x
This image has an empty alt attribute; its file name is 01-1024x576.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is 2-1024x576.jpg
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *