Savršeno opran veš sa Vox-om

vox masina x

Funkcionalna Vox veš mašina olakšaće vam svakodnevne obaveze oko održavanja i pranja veša kako bi bio čist, uredan i mirisan.

Veš mašina se ne kupuje često i zato je važno da izaberete dobar model. Dobar proizvođač vam garantuje kvalitet i dugotrajnost i zato predlažemo model sa oznakom Vox WM1070SYTD.

Mašina za pranje veša WM1070-SYTD

Po čemu se izdvaja?

AquaLogic je tehnologija zahvaljujući kojoj ova mašina za pranje veša sama prepoznaje kada je napunjena polovično. Ekološki režim uštede se automatski pokreće i na taj način se vreme pranja skraćuje i dodatno štedi električna energija i voda.

UnbalanceControlSystem služi za postizanje optimalne efikasnosti centrifuge, ako je u bubnju neravnoteža veša. Taj sistem automatski raspoređuje težinu veša i prilagođava brzinu obrtaja.

ChildLock je opcija za sigurnosno zaključavanje veš mašine. Na taj način sprečava se neželjena aktivacija uređaja tokom dečje igre , na primer. Zahvaljujući ovoj funkciji bićete bezbrižni i mirni. Elektromagnetska brava omogućava bezbednost zaključavanja vrata.

DelayStart je opcija čijom aktivacijom možete da odložite početak ciklusa pranja od 1 do 23h.

Temperature x

Dugme za podešavanje temperature služi da nakon odabira željenog programa, pritiskom na dugme “Temp.” dodatno se automatski zadata temperatura podešava. Temperatura se može podesiti za pranje belog pamučnog veša i do 90 stepeni.

Vox je dobar izbor

Ovaj model je izuzetno pouzdan i bićete prezadovoljni. Kapacitet veša koji možete oprati u njoj je 7kg. Broj obrtaja u minuti se kreće 1 000 i označava maksimalnu brzinu rotacije pri upotrebi centrifuge. Prilikom rada znatno ćete uštedeti na računu za struju. Ima energetski razred sa oznakom D, što je nekadašnja oznaka A+++. To znači da poseduje najveću efikasnost i da manje troši i struju i vodu po kilogramu opranog veša. Potrošnja energije na godišnjem nivou je 172 kWh, a vode 10337 l.

Posao je jednostavniji sa 15 programa za pranje . Tako ćete prati različite vrste materijala na raznim temperaturama. Pored standardnih nudi i specijalizovane programe za pranje, poput: programa za sportsku odeću, osetljive tkanine, vunu, pamuk, dečiji veš, ručno pranje, brzo pranje, ceđenje, jeans i sl.Podržava vremenski odloženi start koji omogućava da sa pranjem krene kada je podesite. To može biti i u nižoj strujnoj tarifi. Sve je jednostavno sa odlaganjem pranja, kao i regulacijom tempertaure, centrifuge, predpranjem i slično. Širina ove bele samostojeće mašine za pranje veša je 59,7 cm, a dubina 49,7 cm.

This image has an empty alt attribute; its file name is 801x302-2022-06-15T114537.260.jpg

Vox možete kupiti u Tehnomedia prodavnicama po specijalnoj ceni.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *