Život je jednostavan uz Vivax

vivax mka x blog

Vivax blenderi i sokovnici su vaši najbolji saveznici u kuhinji za pripremu zdravih i ukusnih obroka i napitaka.

Za par sekundi dobićete čašu punu vitamina i minerala. Dobijate najbolji odnos kvaliteta i funkcionalnosti. Priprema je laka, korišćenje jednostavno, kvalitet visok, a cene povoljne.

Zašto izabrati Vivax ?

Zato što Vivax odlikuje jednostavnost upotrebe, privlačan i moderan dizajn, pristupačne cene i visok kvalitet.

Tehnomedia ponuda po top ceni

Od sada su vam vitamini na dohvat ruke, jer je Vivax jednostavno stvoren za vas. Ove aparate možete kupiti po specijalnoj ceni kod nas. U prodavnici ili online. U svakom trenutku imaćete čašu zdravlja. Uživajte i rashladite se i uz sokove i šejkove. Pomoću blendera možete pripremiti soseve, usitniti voće za džem ili neku drugu namenu, izmiksati paradajz za zimnicu, hladni potaž i slično.

Sokovnici

Ovi aparati su snažni i jednostavni. Bez velike pripreme i brzo ćete napraviti svoj prirodni sok. Ubacite voće ili povrće ili napravite kombinaciju u sokovnik i sačekajte par sekundi. Krajnji rezultat je čaša zdravlja sa puno vitamina za jak imunitet. U sokovnik je moguće stavljati cele plodove, a to ubrzava vreme pripreme. Čišćenje je jednostavno. Pulpa se automatski izbacuje, a sokovnici su opremljeni cediljkom sa finom mrežicom od nerđajućeg čelika. Vivax sokovnik je snažan sa velikom zapreminom posude za sok i pulpu. Pored dve brzine ima i sistem protiv kapanja. Mikrofilter je izrađen od nerđajućeg čelika. S obzirom da je širok otvor za ubacivanje voća, u sokovnik je moguće staviti cele plodove. Pulpa se automatski izbacuje.

VIVAX AJ-800

VIVAX HOME BL-600G

Blenderi

Vivax blenderi su snažni i čvrsti. Usitniće i promešati sve što poželite. Pored dve brzine rada, opcija “pulse” zahvaljujući posebno razvijenoj tehnologiji pulsiranja može da samelje tvrđe ili veće namirnice bez prekida u radu. Kapacitet posude odigurava dovoljnu količinu sadržaja za sve ukućane. Brzo će sve biti gotovo, a osveženje spremno za tili čas. Stakleni materijal posude blendera je higijenski dobar izbor jer ne upija boje i mirise, dugotrajan je i otporan na grebanje. Vivax blender je snažan i kvalitetan.

O brendu Vivax

Brend Vivax se na tržištu Hrvatske nalazi od 2004. godine, a danas u asortimanu nudi više od 250 različitih proizvoda. Asortiman brenda Vivax deli se na grupe proizvoda: Imago (tv uređaji, dvb-t uređaji), Cool (klima uređaji), Home (mali kućni aparati i bela tehnika), Vox (audio asortiman), Smart (pametni telefoni) i Tableti.Misija proizvodnje Vivaxa je da se jednostavnim dizajnom, inovativnom i kvalitetnom tehnologijom omogući potpuno opremanje doma. Prateći trendove i potrebe tržišta te širina asortimana omogućava opremanje svake prostorije životnog prostora, kao i ugodno provođenje slobodnog vremena. Gotovi proizvodi testiraju se po najnovijim metodama ispitivanja kvalitete na izdržljivost. Vivax proizvodi zahvaljujući najstrožoj kontroli kvalitete, od ulazne kontrole svih komponenti pa sve do kontrole kvalitete završnog proizvoda, zadovoljavaju sve evropske sertifikate.

Ojačajte imunitet, nahranite organizam vitaminima, a telo napunite energijom pomoću Vivax blendera i sokovnika iz Tehnomedie.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *