Stvorite magiju u domu sa Mitea rasvetom

sijalice x blog

Dom i poslovni prostor postaje funkcionalan i lep sa Mitea rasvetom. Iskoristite letnju akciju i kupite kvalitetnu rasvetu na popustu.

Sa Mitea rasvetom unećete u svoj dom svežinu, a dobićete i dodatnu svetlost i lepu dekoraciju prostora. Mitea je rasveta izuzetnog kvaliteta, a doneće i veliku uštedu. Karakteriše je dug životni vek i visoka efikasnost. Nije osetljiva na gašenja i paljenje i nakon što je uključite odmah će se upaliti i emitovaće maksimalnu energiju svetlosti. Ne greje prostoriju, već je samo osvetljava.

Mitea M160132 LED 3000K 3x4W

O akciji

  • Kupite Mitea rasvetu u prodavnici ili online na akcijskom popustu do isteka zaliha.
  • Akcija traje u periodu od 15. juna do 15. jula i važi samo za online poručivanje.

Šta je na akciji?

Led plafonjere, led stone lampe, led strele, spot lampe, stona lampa, zidne lampe.

MITEA M066-3 3x40W G9 61475

Mitea rasveta

Izaberite iz naše bogate ponude model koji želite i dobićete sjajno dekorisan prostor. Birajte nijanse žute ili bele boje, oblik, način uključivanja… Sve će izgledati mnogo modernije ako je osvetljeno i to posebno sa usmerenom svetlošću. Spojićete korisno i lepo. Spavaće i dnevne sobe, ulazna i sobna vrata, kuhinje, radni prostor, plafoni, stepenice, ukrašeni rasvetom, lampama i sijalicama pored korisnog i funkcionalnog efekta daju i dekorativnu nijansu celom prostoru.

Sa Mitea rasvetom možete oživeti i nameštaj. Postavite je oko ogledala, ispod naslona garnitura, police, šankove, kuhinjskih elemenata…

Mitea M164010 6W 164010

Ulepšajte dečju sobu

Sa Mitea led stonim lampama ulepšaćete dečiji kutak. Prelepog su dizajna i pored klasičnih možete izabratui i model u obliku: kuce, mace, slona ili žirafe. Poseduju novu led tehnologiju, a jačinu svetlosti možete podesiti u nekoliko nivoa. Noćno svetlo se posebno uključuje, a kontrola tastera je na dodir. Ta svetlost će doprineti da se vaši mališani osećaju bezbednijim. Lampe će osvetleti sobu ili njen kutak kako bi imali osećaj da neko brine o njima.

Mitea M162010 6W 162010

Ove proizvode karakteriše kvalitet i bezbednost, a sve zahvaljujući rigoroznim testovima i pažljivom dizajnu. Uređenju dečijih soba se najviše vremena posvećuje. Lepo pozicionirane lampe mogu stvoriti magično okruženje u kojem će se pričati najlepše bajke i pričati najzanimljivije priče.

O led sijalicama smo pisali i ovde.

Ulepšajte i osvežite prostor. Iskoristite Tehnomedia letnju akciju do sredine jula i kupite na popustu Miteu rasvetu.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *