Sjajni kuhinjski pomoćnici-Texell

texel jun x blog

Pomoću kvalitetnog Texell posuđa i pribora pripremićete ukusne obroke u svakom trenutku. Sada ih možete kupiti na popustu i po sjajnoj ceni.

Ni jedna kuhinja ne može da se zamisli bez posuđa i pribora. Oni su naši pomoćnici, jer se sa njima sve uradi veoma brzo, lako i precizno. S obzirom na zadatke u kuhinji, prava posuda i pribor su od ključnog značaja za spremanje hrane. Sa Texell-om ćete uštedeti vreme i energiju, a sada i novac.

TEXELL TEL-295

O akciji

Akcija traje u periodu od 15. do 30. juna. Kupite sjajne Texell proizvode u svim Tehnomedia prodavnicama i web shopu i uštedite.

  • Tehnomedia ponuda posuđa na akciji.

Zašto izabrati Texell?

Zato što su funkcionalni, kvalitetni, praktični, modernog, lepog atraktivnog dizajna i sa pristupačnim cenama. Tehnomeda vam sada poklanja još niže cene Texell pomoćnika.

TEXELL TIPM-B173

Materijal posuđa od nerđajućeg čelika inoxa

Proizvode ovog brenda karakteriše materijal od kog je izrađeno posuđe, a to je nerđajući čelik. Radi se o legura čelika, hroma, nikla i drugih metala. Zahvaljujući hromu i niklu ovaj materijal ima antikorozivna svojstva i ne rđa. Lako se čisti i održava. Ne upija prljavštinu i vodom i sapunicom se vrlo lako može oprati, a može se prati i u sudomašini. Dobro podnosi visoke temperature i pogodni su i za rernu. Ovaj materijal je izuzetno čvrst i može da traje godinama. Otporan je na pucanje i lom. Nije porozan. Otporan je na bakterije i klica i mnogo su efikasniji u odnosu na drvene ili plastične površine. Možete ih prati i sredstvom za dezinfekciju. Inox na ukus hrane ne utiče, a posuđe od ovog materijala se može reciklirati.

TEXELL KER.TIG. TPC-D28

Posuđe od keramičkog premaza

Sa ovakvim posuđem osim što će pripremljena hrana biti ukusna i zdrava, priprema je jednostavnija i ekonomičnija. Keramika je prirodni materijal i ne sadrži PFOA (perfluorooctanoic acid, koja se često koristi u industrijskoj proizvodnji i ima loš uticaj na prirodnu sredinu i čovekovo zdravlje).

(Postoji veza između kardiovaskularnih oboljenja i visokog nivoa PFOA, a zna se i da PFOA uzrokuje manju težinu bebe na rođenju, kao i da se problemi sa tireoidnom žlezdom češće javljaju kod osoba sa povišenim nivoom PFOA u krvi. Agencija za zaštitu čovekove okoline i Ekološka radna grupa klasifikovala ju je kao “verovatno kancerogenu”.)

  • Kada pripremate hranu na keramičkom premazu dovoljna je sasvim mala količina ulja za upotrebu i samim tim ta spremljena jela su zdravija. Obroci su ukusniji. Posuđe je otporno na ogrebotine, na visoke temperature i lako se čisti.
TEXELL TNT-H110 20.4cm

Sečiva

Pojedini modeli noževa su na primer u jarkim bojama. Sečivo je izrađeno od nerđajućeg čelika sa teflonskim premazom koji neće dozvoliti da se namirnica zalepi za nož. Sečiva od keramike su dugotrajna i oštra. Ostaju oštra i do 10 puta duže od onih izrađenih od nerđajućeg čelika. Keramika ne rđa, a nelepljiva keramička površina je jednostavna za čišćenje. Na keramičkom sečivu nema zadržavanja bakterija i ovi noževi su otporni na fleke od hrane.

TEXELL TS-P131Z (zeleni)

Kuhinjski pribor od silikona Texell

SIlikon je fleksibilan i jak materijal. Bezbedan je po zdravlje, a izuzetno nežan prema vašim tiganjima i šerpama. Na niske i visoke temperature je otporan, dugotrajan i lak za čišćenje. Lepog je i originalnog izgleda u jarkim bojama.

  • Dobro podnosi visoke temperature i to je jedna od najvećih prednosti silikona. Savršenim materijalom za izradu posuda za pečenje u rerni ga čini ujednačena distribucija toplote i bez straha od zagorevanja možete u njemu peći hranu. Kuhinjski pribor napravljen od silikona tokom prženja i kuvanja možete koristiti bez straha da će se deformisati ili istopiti. U sudomašini se može prati.
  • Odlično podnosi i niske tempertaure i možete hranu u posudama od silikona direktno iz frižidera ili zamrzivača staviti u mikrotalasnu ili rernu bez bojazni da će doći do oštećenja posude. Toplotu sprovodi veoma sporo i zato je silikon dobar materijal za izradu podmetača za šerpe, termootpornih ručki na šerpama ili rukavica za rernu.
  • Silikon čuva vaše posuđe, jer je ovaj materijal savitljiv i mekan. Pribor od silikona nelepljive premaze posuda neće oštetiti. S obzirom da je to nelepljiv materijal jednostavan je za čišćenje i održavanje.

Dizajn

Zahvaljujući inovativnom dizajnu inspirisaće vas u kuhinji i probuditi kreativnost. Osim visokog kvaliteta izrade karakteriše ih i sjajna ergonomija proizvoda.

O brendu

Brend je svoju misiju započeo 2011. godine. Proizvode odlikuje: kvalitet, dizajn i pristupačnost. Vrše strogu kontrolu kvaliteta kroz procese proizvodnje kako bi ispunili najstrože evropske standarde po pitanju bezbednosti i zdravstvene ispravnosti i zato su i našli svoje mesto i na tržištu EU. Texell proizvodi imaju vizuelnu prepoznatljivost.

Tehnomedia nudi maksimalan izbor Texell posuđa po minimalnim cenama.

Tehnomedia je prepoznatljivo različita. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *