Iskoristite junsku akciju

clatronic x blog

Kupite male kuhinjske i kućne aparate po top ceni u Tehnomedia prodavnicama i uštedite. Ovakva prilika se ne propušta.

Sve poslove u kuhinji i domu obavićete brzo i lako pomoću malih kućnih i kuhinjskih aparata. Uživanje u kuhinji kao i u organizovanom i čistom domu obezbediće vam Caltronic, Linea, i Profi Care po super niskoj ceni.

Zašto izabrati aparate ovih proizvođača?

Svaki kućni aparat ovih proizvođača je lepog dizajna i vrhunske tehnologije izrade. Napravljeni su od najkvalitetnijih materijala tako da su bezbedni po zdravlje i dugo će vas služiti. Sa njima ćete sve lako i jednostavno pripremiti i spremiti. Funkcionalni su, modernog dizajna i jednostavni za korišćenje. Za veoma kratko vreme spremićete sve što poželite.

O akciji

Akcija 20 % niža cena traje u periodu od 15. do 30. juna. Odnosi se na kupovinu u prodavnici i online.

Šta je na akciji?

friteza CLATRONIC FR 3699

Friteze

Pomfrit koji svi vole, obična ili pohovana piletina, riba, uštipci ili krofne biće najukusniji ako ih pripremite u fritezi. Ona je čarobnica u vašoj kuhinji.  Za nekoliko minuta ispeče vašu hranu, bez groznih mirisa i neprijatnog prskanja na sve strane. Prednost je brzina kuvanja, u zavisnosti od vrste namirnica i to od nekoliko minuta pa do 10 najduže. Na ovaj način čuvaju se i vitamini. Sve je bezbedno i manja je mogućnost da hrana bude suviše masna, jer se nakon pečenja uvek ocedi od suvišnog ulja.  Hrana u korpici za pečenje okači iznad ulja da bi se ocedila.

Zdravu i ukusnu hranu možete pripremiti i u Caltronic fritezi bez ulja. Omiljeni obrok možete dobiti na ovaj način koristeći topli vazduh umesto vrelog ulja. Sada možete jesti zdravu prženu hranu sa manje kalorija i bez masnoće.

vaga LINEA LTV-0445

Vage

Malo je onih koji u svom domu nemaju vagu za merenje težine i koji tu vagu gotovo svakodnevno ne koriste. Sada je kod nas možete kupiti po neverovatno povoljnoj ceni. Odlikuje ih preciznost i prelep moderan dizajn. Zauzimaju malo prostora i praktične su. Baterije su dugotrajne, pa može proći i nekoliko godina pre nego što ih je potrebno zameniti novim.

robot usisivač PROFI CARE PC-BSR3042

Robot usisivač

Za uredan i čist dom ili poslovan prostor potreban vam je usisivač. On će sve uraditi umesto vas. Ako želite da to neko uradi umesto vas, rešenje je robot usisivač Profi Care. Dovoljno je da ga samo podesite. Dok vi obavaljate neke druge poslove ili ste van kuće on će očistiti sve što je potrebno. Poseduju brojne funkcije, mogućnosti i veštine. Efikasno se kreće po celoj površini i prati svaki položaj. Poseduje 3 programa čišćenja: klasičan, ciljani i sistematični. Hepa filter će pokupiti sve štetne materije. Pomoću senzora automatski će otkriti sve prepreke i stepenice.

Aparati ovih brendova su namenjeni svima i bićete prezadovoljni.

Jedan od lidera u proizvodnji kućnih aparata u srednjoj i višoj srednjoj klasi je nemačka firma CTC Clatronic. Ovaj proizvođač malih kućnih aparata je jedan od najpopularnijih sa velikim brojem korisnika zahvaljujući pre svega odličnom odnosu cene i kvaliteta. CTC Clatronic osnovan je 1985. godine. Kao i dve kompanije C. Bomann GmbH i ETV Elektro-technische Vertriebsgesellschaft mbH, Clatronic International GmbH pripada grupi Clatronic International GmbH. Grupa distribuira na svetskom tržištu velike i male električne uređaje i elektroniku široke potrošnje, posebno pod brendovima Clatronic, Bomann, ProfiCook, ProfiCare, CTC i AEG. Kompanija je sa sedištem u Kempenu kod Krefelda.

Linea se dokazuje delima. Ova kompanija nudi raznovrsne proizvode posuđa i keramike. Svoje proizvode izradili su po ugledu na staru školu keramike, a mogu da se pohvale i raznovrsnim stilskim posuđem. Koriste savremenu tehnologiju prilikom izrade tostera, pekača, modli za picu i još mnogo toga. Tosteri od metala su dugotrajni kao i drugi artikli i vašu kuhinju učiniće funkcionalnom i praktičnom. Cene su pristušpačne. Odlikuje ih inovacija, originalnost i kvalitet.

Profi Care je nemački mlad brend i deo grupacije CTC grupe. Na sajmu u Berlinu su predstavljeni pre 5 godina. Aparati su lepog izgleda i izrađeni od prvoklasnih materijala, namenjeni nezi i lepoti. Profi Care nudi: aparate za brijanje, trimere za kosu i bradu, fenove za kosu…Ovi aparati su funkcionalni, kvalitetni, izdržljivi i vrhunskog dizajna.

Iskoristite ovu vrelu letnju akciju i nabavite male kućne pomoćnike po najpovoljnijim cenama. Odličan izbor očekuje vas u Tehnomedia prodavnicama.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *