Pravo letnje osveženje

blenderi sokovnici x blog

Pravo je vreme za kupovinu blendera, sokovnika i cediljki za citrusno voće jer su sada ovi aparati na popustu.

Zdravlje i imunitet su najvažniji. Ojačajte svoj organizam vitaminima iz voća i povrća koje ćete dobiti pomoću blendera, sokovnika i cediljki za citrusno voće.

O akciji

Iskoristite 20% popusta na blendere, sokovnike i cediljke za citrusno voće u periodu od 15. do 30. juna. Akcija važi za kupovinu u prodavnici ili online.

Tehnomedia ponuda niskih cena

Uživajte u ukusnim sokovima, šejkovima, frapeima i hladnim potažima koje ćete napraviti pomoću ovih aparata.

TEFAL ZP603D

Cediljke za citrusno voće

Cediljke za citrusno voće vam pomažu da lakše dođete do vitamina. Čaša puna vitamina je najbolja odluka za dobro jutro i lep početak dana. Tako ćete dobiti zdrav sok, a ovo je najzdraviji način dobijanja vitamina. Birajte da li hoćete sa pulpom ili ne. Vitamin C nas čuva od virusa i raznih bolesti, a daje i moć i snagu. Imuni sistem ojačaćete vitaminima iz fantastične trojke: limuna, grejpfurta i pomorandže. Pomoću ovih citrusnih aparata za par sekundi iscedićete voće. Maksimum ćete izvući ceđenjem u cediljkama specijalno namenjenim za citruse. Sokovi dobijeni na ovaj način će vas osvežiti, utoliti žeđ, a poseduju i mnoge zdravstvene benefite.

BOSCH MMBV625M

Sokovnici i blenderi

Vrućine su i vreme kada je neophodno da pređete na lagane obroke i malo korigujete navike. Najzdraviji su sirova hrana i ceđeni sokovi dobijeni iz voća i povrća pomoću sokovnika i blendera. Najbolje je da sami kod kuće u svom aparatu napravite pravi prirodni sok. Sve je jednostavno. Uzmite voće i stavite u blender ili sokovnik i uživajte u raznim ukusima. Za tili čas dobićete čašu punu zdravlja. Hladno ceđeni sok vam poklanja jak imuno sistem. To je ustvari zdrava infuzija. Enzimi, hranljive materije, vitamini, minerali i sve što vam je neophodno za zdravlje dobićete iz voća i povrća odnosno soka ili kaše. Nije potrebno kuvati, pasterizovati, preraditi.

PHILIPS HR1922/20

Super ponuda

Pravo je vreme da nabavite ove aparate. Tehnomedia nudi maksimalan izbor po minimalnim cenama. Poznati brendovi garantuju za kvalitet, tako da možete birati između proizvođača:

Uživajte u plodovima leta i posetite Tehnomedia prodavnice, jer vas očekuje odličan letnji izbor ovih aparata po akcijskim cenama. Dobro će vas osvežiti i nahraniti potrebnim vitaminima i mineralima, jer zdravlje nema cenu.

Tehnomedia, je totalno drugačija od drugih. Proverite.


  


Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *