Whirlpool i Tehnomedia vam poklanjaju dvomesečnu zalihu tableta za pranje sudova

x Whirpool

Do kraja godine kupovinom fantastičnog pomoćnika u kuhinji, mašine za pranje sudova, na poklon dobijate tablete za pranje sudova za dva meseca.

Mnogima je kuhinja omiljeno mesto u domu. Tu se obeduje, priča, radi i uživa. Zato je važno da mašine ne budu glasne. Sa uređajima brenda Whirlpool, Hotpoint ili Indesit bićete prezadovoljni, jer nisu bučne tako da vas neće ometati ako razgovarate sa nekim ili slušate muziku, gledate film…

image

Pranje suđa nakon obroka je većini omražen posao. Stari sunđeri za pranje su odlično mesto za razvoj bakterija poput salmonelle i e. coli. U sudoperi dok perete posuđe može se naći 100 miliona bakterija po cm2. Prilikom pranja utrošite mnogo vode i svoje vreme, jer ponekad prođe i sat vremena dok sve operete i osušite. Pravo je vreme da nabavite mašinu za pranje sudova. Prvo i osnovno, obezbedićete maksimalnu čistoću i higijenu. Mikrobe vrućom vodom ubija mašina za pranje sudova. Ona štedi i vodu i vaše dragoceno vreme. Manje od 15. minuta je potrebno za stavljanje sudova i sredstva za pranje u nju, podešavanje i vađenje. To je ceo vaš posao. Dok ona radi možete se posvetiti sebi, ukućanima, gostima ili završavati neki drugi posao.

U Tehnomedia prodavnicama izbor je odličan. Whirlpool i Tehnomedia su rešili da vas obraduju i časte dvomesečnom zalihom tableta za pranje sudova, ako vaš izbor bude: Whirlpool, Ariston ili Indesit!!! Značajna novčana sredstva ćete uštedeti jer misle na vas i vaš džep i poklanjaju vam XXL paket Fairy tableta za pranje sudova. Razultati pranja sa ovim tabletama biće zadivljujući, jer vrhunske tehnologije zajedno daju vrhunske rezultate.

image

Whirlpool mašine za suđe daju izvanredne rezultate pranja sa uštedom do 50% u potrošnji vode i vremena. A zahvaljujući inovativnoj 6th Sense tehnologiji rezultati će biti savršeni. PowerClean Pro je najbolje rešenje za otklanjanje najtvrdokornih mrlja obezbeđujući i do 30% dodatnog prostora. Dobićete savršene rezultate pranja bez prethodnog pretpranja, potapanja ili ručnog pranja. PowerDry pruža vrhunsko pranje i sušenje za 1 sat, pa čak i sa plastičnim poudama. Poseduju neverovatne performanse sa ultra tihom efikasnošću. Imaju izuzetan, inovativni dizajn sa visokokvalitetnim komponentama. Snažne ergonomske komponente, kao što je drška od nerđajućeg čelika, fleksibilan unutrašnji raspored treće korpe i lift up sistem pomeranja korpe. Lako korišćenje osigurava jednostavnost i intuitivnu kontrolu u svim modelima. Mašine sadrže vrhunski i Xelium završni sloj, pružajući dugiotrajan sjaj bez grebanja.

image

Sa ovim brendovima dobićete sigurnost, bezbednost i kvalitet. Možete izabrati modele kapaciteta od 10 do 13 kompleta posuđa. Ove sudomašine prelepog dizajna i različitih dimenzija savršeno će se uklopiti u vašu kuhinju.Visoke su energetske efikasnoti, imaju odličan izbor programa, dodatnu korpu za escajg.

Ne propustite ovu sjajnu akciju Whirlpoola i Tehnomedie. Akcija traje u periodu od 31. oktobra do 31. decembra 2020. godine ili do isteka zaliha.

Posetite Tehnomedia maloprodajne objekte. Očekuje vas maksimalan izbor po minimalnim cenama. Za najbolje uslove kupovine i najpovoljnije načine plaćanja posetite Tehnomediu.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *