Kupite Xiaomi telefon i dobićete 3 poklona!!!

x Xiaomi

Preorder je u toku. Kupovinom Xiaomi Mi 10T 5G ili Mi 10T Pro 5G dobijate 3 poklona: sigurnosnu kameru, narukvicu-sat i slušalice.

Ako ste ljubitelj Xiaomi brenda pravo je vreme da nabavite mobilni telefon ovog brenda i iskoristite akciju.

Samo u preorder periodu koji traje do 8. novembra za kupovinu Xiaomo Mi 10T 5G ili Mi 10T Pro 5G ostvarujete pravo na čak tri poklona: Mi Home security camera 1080 (sigurnosnu kameru), MiBand 5 narukvicu (pametni sat) i Mi True Wireless Earphones Lite (slušalice).

image

Ne oklevajte i častite sebe i one do koje vam je stalo ovim telefonom. Po ceni jednog dobićete čak 4 Xiaomi uređaja.

Telefon ima odlične performanse. Glavne karakteristike ovog modela mobilnog telefona su: kamera od čak 108 megapiksela, ekran sa osvežavanjem od 144Hz, snažna baterija od 5000mAh, tehnologija brzog punjenja i novi Snapdragon 865 procesor. Poseduju nove filtere za fotografije, a i u lošim uslovima osvetljenja fotografije će biti besprekorne, jer je kamera izuzetnog visokog kvaliteta. Boje su intenzivne i vidljive i kod najsitnijih detalja, a selfie će biti savršen, jer je za njega predviđena prednja kamera od 20MP.

Dizajn je lep, a vidljivost boja precizna. Ako mnogo razgovarate telefonom ovi modeli su idealni za vas jer je kapacitet baterije veliki. U odnosu na neke druge modele istih karakteristika, Xiaomi ima neverovatno povoljnu cenu.

Mi 10T i Mi 10T nude odlične performanse i energetsku efikasnost uz 5G umreženost jer su opremljeni Qualcomm Snapdragon™ 865 procesorom i baterijom od 5000mAh. Ako volite da igrate igrice, imaćete doživljaj igranja kao na PC računaru uz Qualcomm Adreno 650 GPU. Bezbrižno korišćenje omogućava vam Middle Middle Tab tehnologija i ultra brzi 33W punjač.
Priod trajanja akcije je od 29. oktobra do 8. novembra 2020.

Načini plaćanja za ONLINE poručivanje: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

2 Responses

  1. fdfeacbbedfc?s=&#;d=mm&#;r=g Emilija S. says:

    Kada ce biti dostupan OUKITEL C21?!

    • cdcefbcedae?s=&#;d=mm&#;r=g Tehnomedia says:

      Draga Emilija u ovom trenutku nemamo informaciju od strane dobavljača tako da nažalost u narednom periodu ga neće biti u prodaji. Svratite do Tehnomedia prodavnice i sigurni smo da ćete pronaći model po svojoj meri. Čitajte naš blog i pratite nas na društvenim mrežama. Srdačan pozdrav. Vaša Tehnomedia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *