Čist vazduh u zatvorenom prostoru

x Preciscivac vazduha

Za vazduh bez neprijatnih mirisa, čist, svež i zdrav, nabavite Profi Care prečišćavač vazduha PC-LR 3075.

Za normalno funkcionisanje potreban nam je čist vazduh. Verovali ili ne nekada je unutrašnji vazduh i do 5 puta zagađeniji od spoljašnjeg. Razlog su: sadržaji gasova, biološki otpad i povišeni nivo vodene pare, a sve to može uticati na zdravlje. Protiv spoljašnjih zagađenja kao što su: prašina, polen, izduvni gasovi, gas radona ne možemo ništa, ali zato se pobrinite za vazduh u domu ili poslovnom prostoru. Nabavite prečišćivač vazduha Profi Care model sa oznakom PC-LR 3075.

image

Efikasan je, kvalitetan i bezbedan za korišćenje. Zahvaljujući njemu značajno ćete smanjiti koncentraciju prašine i alergena. Uklanja nečistoće iz vazduha i ima opciju ambijentalnog osvetljenja za prostorije do 20 m.

Funkcionisanje je veoma jednostavno. Uređaj iz prostorije izvlači vazduh. Vuče ga kroz sistem filtera koji zatim u vazduhu zamrzava zagađivače i na kraju ispuste čist i svež vazduh. Ovaj aparat neće dozvoliti da sve što je loše u vazduhu poput: toksina, zagađivača i alergena završi u plućima već će ostati u filteru aparata.

Profi Care model sa oznakom PC-LR 3075 je bezbedan za upotrebu. Uklanja sve nečistoće iz vazduha, bez korišćenja hemijskih sredstava pa samim tim nije štetan za ljude i okolinu. Poseduje sistem duplog filtriranja. Predfiltriranje je za krupnu mehaničku nečistoću kao što su životinjska dlaka ili dlaka, čestica kože i slično. Taj filter je periv. Drugi sistem je EPA filter, koji je namenjen za finiju nečistoću kao što su nikotin, dim, polen, prašina i slično. Na ovaj način se pročišćava čak do 99,5% alergena odnosno suspendovanih čestica iz spoljašnjeg vazduha.

Ono što je idealno je i što aparat ima funkciju joniziranja vazduha. Ova funkcija kao rezultat daje neutralan elektrostatički i svež vazduh. Jonizacija vazduha deluje na čestice prašine i menja im elektrostatička svojstva nakon toga se te čestice formiraju u veće i lakše se zadržavaju u hepa filteru i vazduh je pročišćen i dobija se izuzetna čistoća. Aparat može da radi u tri nivoa. Bez zvuka i sa isključenim ambijentalnim osvetljenjem i uz minimalnu utrošenu energiju će raditi kada ga posedite na najslabiji nivo. Naravno pored ovog ima i srednji i najjači nivo.

Korišćenje je veoma jednostavno. Upravlja se na dodir pomoću senzora. Ima 4 LED kontrolne lampice. Nije bučan,a zamena i održavanje filtera je lako. Snaga ovog aprata je 25W. Osim što je koristan, lepog je i dizajna tako da će se lepo uklopiti i oplemeniti vaš prostor.

U Tehnomedia prodavnicama nabavite ga po najpovoljnijoj ceni. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.


Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *