Otvorena nova-stara Tehnomedia u TC Zmaj

   n

31. oktobra ponovo je počela sa radom Tehnomedia u Tržnom centru Zmaj na Auto – putu 18. u Zemunu.

Posetioci i kupci sa nestrpljenjem su čekali da se otvore vrata nove-stare Tehnomedie. Nisu krili oduševljenje akcijskim popustima od 15 i 20% na određene grupe proizvoda.

   n

” Odavno priželjkujem jedan model mobilnog telefona i pošto je danas na popustu došla sam s tatom i kupićemo ga. Inače iznenađena sam koliko je prodavnica velika i lepa, a čini mi se da sada sve može da se kupi na jednom mestu,” kazala je Margita Mančić.

“Tehnomedia izgleda prostrano i lepo. Vidim imate sve i cene su povoljne. Oduševljena sam,” rekla je Vera Milovanović.

“Došao sam da kupim mikrotalasnu rernu i da vidim kako izgleda sada Tehnomedia. Ponuda je dobra i cene su za savčiji džep, a prodavnici ljubazni i fini. Doći ću ponovo sasvim sigurno”, nije krio oduševljenje Goran Paunović.

   n

Tehnomedia prodavnica koja se nalazila u Tržnom centru Zmaj preselila se u veći i luksizniji prostor od preko 1 000 kvadrata na istoj adresi. Nova-stara Tehnomedia u ponudi ima sve ono što je potrebno od uređaja, tehnike, aparata i više od toga za dom i poslovni prostor.

   n

Radno vreme Tehnomedie u Tržnom centru Zmaj radnim danima, kao i subotom i nedeljom je od 9 do 21 sat.

Uživajte u kupovini i kupujte sa uživanjem u Tehnomedia prodavnicama. Asortiman proizvoda i trenutne popuste i akcije možete pratiti na društvenim mrežama, kao i na sajtu tehnomedia.rs.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

   n
   n
   n
   n
   n
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *