Velika gužva na otvaranju Tehnomedie u Žarkovu

x Otvaranje

Sjajna atmosfera i zadovoljni posetioci na otvaranju Tehnomedie u beogradskom naselju Žarkovo.

  n x

Nova 46. po redu prodavnica Tehnomedie svečano je otvorena u ulici Ilije Đuričića bb u jednom od najvećih naselja u Beogradu, Žarkovo u opštini Čukarica. U novo,j ekskluzivnoj Tehnomedi prodavnici koja se prostire na 300 kvadrata možete pronaći sve što poželite.

“Ne moram više da lutam, jer ste mi sada u komšiluku, i sve mogu da kupim na jenom mestu. Prodavnica prelepo izgleda i prodavci su veoma ljubazni”, prvi su utisci Ivane Marković koja živi u ovom naselju.

“Vidim da su cene veoma povoljne. Ovih dana kako vidim aktuelni su i popusti koje dajete na neke proizvode, tako da ću se sigurno vratiti ponovo. Oduševljen sam kako izgleda radnja, uslugom i ponudom”, naglasio je Dragan Mančić.

“Da budem iskrena primetila sam da dajete vredne poklone prilikom otvaranja radnji i rešila sam da danas kupim peglu, pa ko zna možda me i usrećite”, iskrena je bila Katarina Golubović.

  n x

I ovog puta Tehnomedia je obradovala tri 46. kupca poklonivši im: mašinu za pranje veša, televizor i usisivač. Dobitnici nisu mogli da sakriju sreću i oduševljenje što su baš oni otišli sa vrednim darovima.

Dragana Hajduković iz Beograda je kao 46 kupac po redu u novoj Tehnomedia prodavnici na poklon dobila mašinu za pranje veša Whirlpool FWG81496WS, čija je redovna cena 51 100 dinara. Dragana je inače kupila mašinu za sušenje veša.

  n x

92. kupac, Vesna Muždeka je na dar od Tehnomedie dobila Fox DLED televizor 50DLE788 android 9.0 4K, čija je cena44 450 dinara .

  n x

Saša Majstorović je bio 138. kupac i na dar je od Tehnomedie dobio Bosch usisivač BBH32101. Cena ovog akumulatorskog usisivača je 28 330 dinara.

  n

Bilo da vam je potreban nov frižider, veš mašina, ugradna tehnika, usisivač, laptop ili desktop računar, pametan mobilni telefon ili tablet, zaštitne futrole ili bilo šta od dodatne opreme, televizor, mini linija, profesionalni fotoaparat, eksterni hard disk ili tečnost za održavanje monitora – sve to i mnogo više možete pronaći u novootvorenoj Tehnomedia prodavnici u Žarkovu u ulici Ilije Đuričića bb.

Radno vreme ovog maloprodajnog objekta je radnim danima i subotom od 9 do 21 sat, a nedeljom od 9 do 15 sati.

Tehnomediu u prestonici sada možete pronaći na 7 adresa: Na auto putu za Zagreb 18, Agostina Neta 14, Cara Nikolaja II 41, Žičkoj 1, Vojvode Stepe 318, Požeškoj 72 i Ilije Đuričića bb.

46 prodavnica u 29 gradova, ali tu se Tehnomedia ne zaustavlja i širi dalje svoju maloprodajnu mrežu. Tehnomedia je totalno drugačiji od drugih. Proverite.

  n x
  n
  n x
  n x
  n x

  n
  n
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *