Whirlpool ugradne sudomašine, ploče i rerne po odličnim cenama

blog x

Nudimo izvanredne popuste na Whirlpool ugradne aparate – sudomašine, ploče i rerne! Posetite Tehnomedia prodavnicu i iskoristite ove neponovljive ponude do kraja oktobra.

Kuhinjske ugradne uređaje brenda Whirlpool možete pronaći po neverovatno povoljnim cenama u Tehnomedia prodavnici. Akcijske cene su dostupne do 30. oktobra. Ne čekajte, posetite nas već danas!

Whirlpool nudi visokokvalitetne ugradne aparate za kuhinju, uključujući sudomašine, ploče i rerne.

Ugradne sudomašine pružaju izvanredne performanse i efikasno pranje posuđa. Pored toga, Whirlpool nudi raznovrsne ugradne ploče, uključujući indukcijske, staklokeramičke i plinske opcije, prilagođene različitim kuhinjskim potrebama. Kada je reč o rernama, tu su moderne ugradne rerne s naprednim funkcijama i pametnim tehnologijama. Svi Whirlpool uređaji su dizajnirani s naglaskom na energetsku efikasnost, čime doprinose smanjenju troškova električne energije i očuvanju okoline. Uređaji su izuzetno pouzdani i dugotrajni, što je ključno za svaku modernu kuhinju. Whirlpool je poznat i po svojim inovativnim rešenjima za tiši rad aparata, čime se stvara prijatnije kuhinjsko okruženje. S obzirom na raznolikost modela, sigurno ćete pronaći ugradne uređaje koji odgovaraju vašem prostoru i estetici kuhinje.

Iz ponude izdvajamo:

 • Whirlpool ugradna mašina za pranje posuđa W8I HT40 T
image

Whirlpool Nova MaxiSpace mašina za sudove je inovativno rešenje koje će unaprediti vašu svakodnevnu rutinu pranja posuđa. Sa brojnim praktičnim karakteristikama i vrhunskom tehnologijom, ova mašina nudi sve što vam je potrebno da olakšate život i uštedite dragoceno vreme. Evo nekoliko ključnih tačaka koje vam pomažu da bolje razumete sve prednosti ovog aparata:

 • Treća korpa sa integrisanim vodenim mlaznicama – SpaceClean: Ova mašina donosi revoluciju u dizajnu korpa za posuđe. Sa integrisanim vodenim mlaznicama, SpaceClean dostiže sve uglove vašeg posuđa, garantujući besprekornu čistoću. Takođe, nudi dodatni prostor za neočekivane predmete.
 • Više prostora sa Maxispace kadom: Nova MaxiSpace mašina nudi impresivan +10% dodatnog prostora. Bez obzira na priliku ili količinu posuđa koje treba oprati, imaćete dovoljno mesta.
 • AutoProgram sa 6TH SENSE tehnologijom: Zahvaljujući ovoj tehnologiji, možete uštedeti do 40% vode i energije. Mašina inteligentno prepoznaje veličinu opterećenja i stepen zaprljanosti, prilagođavajući ciklus i podešavanja programa.
 • PowerClean Pro: Sa 60% jačim vodenim mlaznicama u donjoj korpi, možete uživati u savršeno čistom posuđu čak i nakon pripreme hrane sa zagorelim ostacima. Osim toga, donja korpa nudi dodatnih +30% prostora.
 • NaturalDry tehnologija: Ova funkcija garantuje do 99% performanse sušenja i štedi do 40% energije. Na kraju ciklusa, vrata se automatski otvaraju kako bi se posuđe prirodno osušilo.
 • Dizajnirana za sve kuhinjske stilove: Fleksibilno podešavanje visine omogućava da se mašina savršeno uklopi u bilo koji tip kuhinje. Klizne šarke omogućavaju podržavanje različitih materijala sa težinom od 3 kg do 10 kg i debljinom od 16 mm do 25 mm.
 • Intuitivni korisnički interfejs: Podešavanje programa i opcija je jednostavno, a detaljne informacije o funkcijama su lako dostupne na ekranu.
 • Novi klizni sistem: Novi dizajn dna kade, unutrašnjosti vrata i točkića na trećoj korpi omogućava glatko kretanje, čak i kada je posuđe teško.
 • Tiha opcija: Specifična opcija smanjuje nivo buke do 3 dBA, čineći pranje i sušenje tišim nego ikada.

Whirlpool Nova MaxiSpace mašina za sudove je idealan dodatak svakoj kuhinji, pružajući praktičnost, efikasnost i impresivne performanse. S ovim uređajem, čišćenje posuđa nikada nije bilo lakše i tiše.

image

Nova Whirlpool ugradna rerna predstavlja revoluciju u pripremi hrane i održavanju rerne čistom. Sa svojim inovativnim funkcijama, ovaj uređaj obezbeđuje beznaporno iskustvo, čak i kada je reč o čišćenju.

 • Pirolitičko čišćenje: Jedno od ključnih rešenja koje ovu rernu čini izvanrednom je pirolitičko čišćenje. Ovaj inovativni proces podrazumeva visokotemperaturno zagrevanje koje efikasno čisti čak i najtvrdokornije ostatke hrane. Što je još bolje, vrata su zaključana do kraja ciklusa, čime se garantuje maksimalna sigurnost. Nakon završetka ciklusa, jednostavno obrišite preostale ostatke sunđerom, a rezultat će biti blistavo čista unutrašnjost rerne. Osim što je efikasno, pirolitičko čišćenje je i ekološki prihvatljivo.
 • SmartClean: Druga opcija za čišćenje ovog uređaja je SmartClean. Ovaj ciklus čišćenja koristi niske temperature i paru kako bi glatko uklonio prljavštinu i ostatak hrane, što omogućava brzo i efikasno čišćenje rerne. Pametno korišćenje pare omogućava da očistite rernu bez napora.
 • Steam+ kuvanje na pari: Osim što omogućava čišćenje, Nova Whirlpool ugradna rerna takođe pruža mogućnost Steam+ kuvanja na pari. Ova tehnologija omogućava vam da brzo i jednostavno pripremite ukusna i zdrava jela. Samo sipajte vodu u donji deo unutrašnjosti rerne, dodajte hranu i aktivirajte funkciju pare. Ova tehnologija je dizajnirana kako bi vam omogućila uživanje u vrhunskim jelima, bez obzira na vaše kulinarske veštine.
 • Automatska funkcija za hleb i pecivo: Nudi praktičnu automatsku funkciju za pečenje hleba i peciva. Kada odaberete ovu funkciju, vreme i temperatura se automatski podešavaju. Za hleb, rerna se zaustavlja nakon 1 sata, dok za peciva, nakon 45 minuta. Ovo vam omogućava da uživate u savršenim pekarskim proizvodima bez mnogo napora.
 • Ručna funkcija za picu: Za ljubitelje pice, Nova Whirlpool rerna dolazi sa posebnom funkcijom za pripremu ukusnih pizza. Ova funkcija vam omogućava da lako i bez napora pripremite svoje omiljene pizze.
 • Dodatne karakteristike: Osim navedenih funkcija, ova rerna ima i klizne police, što olakšava proveru hrane u rerni. SoftClosing vrata garantuju sigurno i glatko zatvaranje, što dodatno poboljšava iskustvo korišćenja. Sve to dolazi u modernom potpuno crnom dizajnu, što čini ovu rernu spojem inovacije i stila.

Nova Whirlpool ugradna rerna postavlja nove standarde kada je reč o pripremi hrane i čišćenju rerne. Sa svojim jedinstvenim funkcijama, omogućava korisnicima da uživaju u ukusnim obrocima i da održavaju svoju rernu čistom bez napora. Uz moderni dizajn i praktične karakteristike, savršen je dodatak svakoj kuhinji.

image

Uživajte u vremenu koje provodite u kuvanju i pripremi omiljenih jela uz Whirlpool ugradnu ploču. Razumemo koliko je važno izdvojiti trenutke za stvari koje zaista volimo, a ovaj inovativni uređaj vam omogućava da to vreme maksimalno iskoristite. Evo nekoliko ključnih karakteristika Whirlpool indukcijske ploče koja će vas osvojiti:

 • 6TH SENSE tehnologija: Savršeno kuvanje postaje neverovatno jednostavno zahvaljujući 6TH SENSE tehnologiji. Postavite svoju ploču, odaberite program i dozvolite joj da radi ostalo. S četiri posebno podešene funkcije za svaku zonu, ploča automatski prilagođava nivo toplote za vašu željenu metodu kuvanja. Ovo je istinska intuitivnost u kuvanju.
 • Keep Warm funkcija: Dok uživate u čitanju knjige ili nekom drugom zadatku, Keep Warm funkcija čuva vašu hranu na idealnoj temperaturi nakon što je kuvanje završeno. Nema više straha od zagorevanja ili hladnih obroka.
 • ConnexionZone: Zamislite kuvanje u većim loncima i posudama bez ikakvih problema. ConnexionZone omogućava spajanje dve zone za kuvanje kako biste stvorili dovoljno prostora za velike posude. Bez komplikacija, lako i efikasno.
 • Savršen dizajn za svaku kuhinju: Whirlpool indukcijske ploče su dizajnirane da se savršeno uklope u svaku kuhinju. Bez potrebe za prilagođavanjem ili modifikacijama, ploče dimenzija 60-65 cm lako se postavljaju u standardne prostore za plinske ploče. Ovo je jednostavna i elegantna zamena za vašu staru ploču.
 • Power Management: Bez brige o preopterećenju napajanja. Whirlpool ploču, postavljenu na 7.2 kW, lako možete prilagoditi na 2.5, 4 ili 6 kW. Ovo vam daje potpunu kontrolu nad snagom i efikasnošću kuvanja.
 • Minimalna debljina i bez prednje ventilacije: Minimalna debljina radne ploče za instalaciju sa fiokom ispod iznosi samo 12 mm, dok za postavljanje iznad rerne trebate samo 28 mm debljine. Whirlpool indukcijska ploča ne zahteva prostor za prednju ventilaciju, čuvajući estetiku vaše kuhinje.

Ove karakteristike čine Whirlpool indukcijsku ploču savršenim izborom za one koji cene vreme i žele jednostavno, efikasno i elegantno rešenje u svojoj kuhinji. Uživajte u kuvanju i pripremi hrane bez komplikacija uz Whirlpool.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *