Zabava za sve

x  T.

Najbolji pomoćnik za neke poslove, rad, učenje ili zabavu je tablet. Predlažemo Huawei, jer je savršeno opremljen da isprati sve vaše želje i obaveze.

Ako želite uređaj veći od telefona, a koji ćete uvek moći da nosite sa sobom ili odložite, tablet je pravi izbor. Gde god da se nalazite neka vam Huawei tablet bude uvek pri ruci. Odličan izbor nudi Tehnomedia i možete ga kupiti po povoljnoj ceni i odličnim uslovima plaćanja.

Zašto vam je potreban tablet?

Sve što vam je potrebno od tehnologije dobićete sa Huawei tabletom. Kada ste u pokretu, u kafiću, bašti, a i kod kuće ili kancelariji bićete bezbrižni ako vam je pri ruci. Često ne možete da završite sve što ste želeli na telefonu, ako ste u pokretu ili napolju nemoguće je da koristite laptop. Ponekad i nema dovoljno utičnica, a i baterije se brzo istroše. Zato su tableti pravi izbor jer su praktični, pregledni, jednostavni…

HUAWEI MatePad T10 LTE BLUE

Huawei MatePad T 10

Predlažemo moćan Huawei MatePad T 10 jer poseduje snažne karakteristike, zaštitu očiju i okružujući stereo zvuk. Baterija će vas služiti dugo i koristićete ga bez prestanka dan, dva sa samo jednim punjenjem. Ovaj izuzetan tablet ima sjajne karakteristike.

 • Ekran je od 9,7″
 • Moćan HD displej poseduje rezoluciju od 1280 x 800 px
 • Zadnja kamera je od 5 MP sa funkcijom video zapisa
 • Operativni sistem je Android 10
 • Povezivanje putem Wi-Fi i Bluetooth mreže je lako i jednostavno

Zašto kupiti Huawei MatePad T 10?

 • Ekran

Sve je pregledno, jasno i čisto na ovom 9,7 inčnom HD ekranu. Dizajn je elegantan, a rukovanje jednostavno. Omiljene aplikacije, igre i video zapisi pružiće vam savršen osećaj.

Ovaj tablet je brz i fluidan. Pruža unapređenu grafiku i učinak u kombinaciji sa EMUI 10.1, setom čipova sa osam jezgara i naprednim algoritmom. Između aplikacija se možete prebaciti u svakom trenutku, gledati video materijale, proveriti vesti, kupovati online i uživati u stabilnosti.

 • Dupla efikasnost, dualni prozori

Kada se tablet drži horizontalno HUAWEI App Multiplier pokazuje dva prozora iste aplikacije. Radi udobnosti, ako želite možete podesiti veličinu levog i desnog prozora. Ovo će vam biti veoma praktično dok čitate novosti sa izveštajima za referencu sa strane, na primer, ili kada skrolujete kroz artikle pri online kupovini dok paralelno proveravate detalje dizajna sa povećanim slikama.

 • Štiti oči

Ovaj tablet će zaštititi vaše oči i danju i noću. Vašem oku prijaće svakodnevno gledanje u ovakav ekran, jer TÜV Rheinland je sertifikovani Eye Comfort režim za smanjenje štetnog plavog svetla. Izaberite eBook režim i imaćete prijatno iskustvo čitanja slično čitanju knjiga. Uživaćete i u noćnom čitanju ili gledanju ako se noću prebacite na tamni režim za mekši efekat displeja sa smanjenim kontrastom svetla.

 • Zvuk

Uživaćete u jasnom, glasnom, surround zvuku. Huawei MatePad T 10 ima sistem sa dva zvučnika i donosi simetričan audio zvuk sa obe strane, tako da će vas okružiti ujednačeno zvučno polje. Prijaće vam svaki ton zahvaljujući podršci Huawei Histen 6.1 tehnologije iz iz jasnih visina, rafiniranih srednjih nivoa do moćnog basa.

HUAWEI MatePad T10 LTE BLUE
 • Deca će ga obožavati

Vaša deca mogu da istražuju, zabavljaju se i probude maštu i iskažu kreativnost u Kids Corner. Zabeležite kamerom nezaboravne trenutke, pevajte i puštajte pesmice sa Recorder, kreirajte sa Kids Painting, proživite avanture u Media…Čuvaćete svoje mališane tako što će im tablet ponuditi sadržaj koji je prikladan njihovom uzrastu, a vi ćete sve nadgledati preko roditeljske kontrole, dok će u isto vreme i njihove oči biti zaštićene.

Ovaj tablet obožavaće svi članovi vaše porodice. Možete ga koristiti na zanimljive i razne načine, a pružiće vam sve što ste oduvek želeli i u isto vreme čuvati vaše oči.

Moderan i pouzdan Huawei MatePad T 10 potražite u našim prodavnicama po povoljnoj ceni, jer Tehnomedia je prepoznatljivo različita. Proverite!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *