Zbogom fleko. Beko!

x Beko zbogom flekog

U periodu od 20. oktobra do 17. novembra uz kupovinu Beko mašine za pranje veša, ili mašine za pranje i sušenje veša u Tehnomedia prodavnicama na poklon dobijate Ariel kapsule za 3 meseca gratis pranja.

Pranje veša sa Beko mašinom postaće pravo zadovoljstvo. Izuzetnog kvaliteta, odličnih karakteristika, sa brojnim funkcijama, opcijama i mogućnostima, sigurne i bezbedne sa besprekorno čistim i opranim vešom kao krajnjim rezultatom Beko mašine čini izuzetnim.

U toku trajanja akcije “Zbogom fleko. Beko!” do 17. novembra kupovinom Beko mašine čiji je kapacitet pranja od 8 kg i više na poklon dobijate kapsule Ariel za pranje veša tako da ćete 3 meseca biti mirni i nećete morati da kupujete deterdžent i znatno ćete uštedeti.

Odeća oprana u Beko mašini sačuvaće oblik i mekoću. Izgledaće kao nova, manje izgužvana i osvežena.

image

Zahvaljući Beko Steam Cure mašini za pranje veša , održaćete svoj veš na najoptimalniji način. Steam Cure tehnologije sa izabranim programom garantuju izvanredne rezultate pranja. Idealno čistu i svežu odeću dobićete na kraju pranja, jer para dodata na početku ciklusa u Beko mašini omekšava nečistoću na tkanini i olakšava njeno uklanjanje u kasnijim fazama pranja. U Beko veš mašinama za pranje dodatne tehnologije mnogo toga olakšavaju. Preko bluetooth-a pomoću smartfona ili tableta možete upravljati mašinom za veš. Sa aplikacijom HomeWizz jednostavno ćete daljinski uključiti ili isključiti mašinu za pranje, podesiti podsetnike ili isplanirati ciklus, kao i nadgledati čitav postupak rada mašine. Ne morate čekati do sledećeg pranja ako želite da uklonite sveže nastale fleke ili dodati ćebe na koje ste zaboravili. Možete dodati još jednu stvar tokom skoro celog ciklusa pranja koji je u toku. Savremeni motor sa inverterom omogućava da mašina za pranje veša Beko bude tiha, efikasna i energetski efikasna. Beko Aquatech je potpuno nova tehnologija pranja, koja zamenjuje pokrete bubnja snagom vode. Na taj način se štedi 50% vremena. Uz to je i nežnija prema vašoj odeći do 50% u odnosu na konvencionalne programe. Beko Aquatech nanosi rastvor deterdženta u vodi na tkaninu pre početka pranja. Na taj način deterdžent prodire u tkaninu i osigurava dubinsko pranje. Ova nova tehnologija omogućava nežan tretman odeće.

image

Pomoću Beko mašina za pranje veša i za pranje i sušenje veša otarasićete se fleka zauvek. Poklon akcija traje od 20. oktobra do 17. novembra 2020. ili do isteka zaliha.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *