Lako, brzo i efikasno uz Beko

x Bekomasine

Beko veš mašine su: efikasne, dugotrajne, sigurne, manje bučne…Odličan izbor ćete napraviti ako se odlučite za WUE 8633 XST ili WUE 8736 XST.

Tržite dobru veš mašinu? Beko će ispuniti sve vaše zahteve.

Beko mašine za pranje veša modeli sa oznakama WUE 8633 XST i WUE 8736 XST pružiće vam sve ono što ste odavno priželjkivali. Efikasne su, dugo će vas služiti i nećete morati da brinete o računu za električnu energiju. Beko veš mašine štede struju, a ova dva modela imaju oznaku A+++. Model WUE 8633 XST je 10% efikasnija od A+++. Sve dobijate na jednom mestu.

Kapacitet pranja za obe mašine je 8kg, a dubina 55 cm. Obrtaj centrifuge mašine sa oznakom WUE 8633 XST je 1 200, a kod modela WUE 8736 XST je 1 400. Ovaj broj obrtaja daje bolje oceđen gotovo polu – suv veš kada ga izvadite iz mašine. Ovo je posebno značajno u zimskom periodu kada se veš duže i teže suši.

Tokom rada nije bučna. Nivo buke tokom pranja iznosi 56 dBA, a tokom rada centrifuge 76 dBA. To je posebno važno zbog prostorije u kojoj ćete smestiti mašinu, kako vam ne bi smetala dok radi. Zahvaljujući dizajnu motora bez četkica, ProSmart™ je zaslužan za uštedu energije, tiši rad i veću trajnost.

Niko ne voli isflekanu odeću i verovatno sami pokušate pre nego što je stavite u veš mašinu da je očistite. Pomoću tehnologije SteamCure™ para će pomoći da prljavština omekša i da se tako lakše očisti veš. Pegla vam više neće trebati jer će veš biti manje izgužvan. Za odeću sa flekama pobrinuo se program StainExpert™. Bilo da je u pitanju kafa, kečap, čokolada, šminka ili krv i slično, StainExpert™ je specijalno dizajniran da eliminiše 24 različite vrste fleka. Svima nedostaje vreme i zato je tu super kratki program Xpress. Za 14 minuta ove Beko mašine opraće do 2 kg veša. Tu je i AquaWave®Talasasto pomeranje u bubnju za nežnije pranje veša.

image

Ove Beko mašine za pranje imaju 15 programa. Pored osnovnih funkcija, raspolažu sa raznim dodatnim funkcijama. Pored brzih programa pranja, mogućnosti pranja osetljivih materijala, sportske opreme, regulisanja temperature, odlaganja starta na određeno vreme, poseduju i mnoge druge funkcije.

Izdvajamo specijalan program za vunenu odeću koja može da se pere u mašini je program woolmark. AquaWave omogućava pomeranje u bubnju za nežnije pranje. Program Daily Xpress omogućava da za 28 minuta operete punu veš mašinu. GentleCare garantuje za osetljive pamućne tkanine koje će duže izgledati kao nove. Fast do 55% daje brže čišćenje. Program za sportsku odeću/ odeću za aktivnosti na otvorenom pruža zaštitu za vodootporne tkanine.

Najbolji uslovi kupovine, najpovoljniji načini plaćanja, kao i najpristupačnije cene očekuju vas u Tehnomedia prodavnicama. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *