Huawei MateBook plus pokloni

x Huawei mate book

Ukoliko kupite HUAWEI MateBook model laptopa u periodu od 12. do 25. oktobra na poklon dobijate HUAWEI ranac i Windows Home 10 operativni sistem.

Ako odlučite da kupite laptop neka bude kvalitetan. Predlažemo Huawei MateBook model laptopa iz Tehnomedia ponude. Vrhunske Huaweijeve laptopove karakteriše kvalitetna izrada i moćne performanse. Na sebe su skrenuli pažnju i dizajnom.

Pravo je vreme za kupovinu i Tehnomediu, jer pored laptopa dobićete i vredne poklone. Ako se odlučite za Huawei MateBook X Pro model, koji poseduje ultra tanko metalno kućište i ekran koji je osetljiv na dodir, ili MateBook D14 modela, koji vam omogućava i do 9.5h reprodukcije video materijala 1080p kvaliteta, na poklon dobijate Huawei ranac i Windows Home 10 operativni sistem. Akcija traje do 25. oktobra.

Huawei Matebook D 14 53010TUA Silver je moćan i lagan laptop gde je u samo 1, 38 kg spakovano baš sve što vam je neophodno. To znači da uvek sa sobom možete imati kompjuter i stvari rešavati onako kako pristižu.

Dijagonala ekrana je 14″. RAM memorija 8 GB DDR4. HDD: 512 GB SSD.

Opremljen je neverovatnim 1920 x 1080 IPS ekranom i okvirima koji su smanjeni na samo 4,8 mm, čineći FullView displej od 14 inča skoro beskrajnim. Ekran je živopisan i lep i vizuelno će vas ostaviti bez daha sa uglom gledanja od 178°.

Njegova debljina je 15,9 mm, a ugao otvaranja je do skoro 180°. Na taj način sve će vam biti pregledno bilo u kom položaju da se nalazite.

image

HUAWEI MateBook D 14 je moćan. Pokreće ga AMD Ryzen 5 3500U procesor. Sa PCIe SSD i pakovanje do 16 GB u DDR4 RAM arhitekturi sa dva kanala, brzine čitanja i pisanja su izuzetno brze. Svakodnevni rad možete usavršiti ili uživati u zabavi lako i jednostavno sa Radeo Vega 8 grafikom.

Nemorate da brinete jer je laptop tih i hladan.Opremljen je ventilatorom sa Shark Fin 2.0 dizajnom. Optimizuje protok vazduha i rasipa toplotu, hladeći laptop brzo i tiho, tako da može podneti sve što bacite na njega bez kapi znoja, navode proizvođači.

U tankom kućištu je spakovana i baterija od 56Wh. Oko 11 sati internet surfovanja ili 13 sati pregledanja FullHD videa ili 15 sati obavljanja office zadataka trebalo bi da obezbedi upravo ova baterija.

Laptop možete uključiti i prijaviti se bezbedno jednim dodirom, jer dugme za uključivanje ima ugrađeni čitač otiska prstiju.

Zahvaljujući ovom laptopu lako ćete rešavati sve poslovne ili školske zadatke, uvek biti u toku i moći brzo da reagujete i naravno dobro se zabaviti. Sa ovim modelom mnogo toga dobijate. Pored fenomenalnog uređaja i vredne poklone.

Tehnomedia vas očekuje, jer Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *