Elektrolux inovativna rerna

x Electrolux ugradna rerna

Grilujte, pecite i pržite u Electrolux ugradnoj rerni.

Kuhinja će izgledati lepše i elegantije sa ugradnom rernom. Ona vam omogućava da jednostavnije i brže pripremite obroke zahvaljujući tehnologijama i funkcijama koje ima. Razlikuju se po zapremini i snazi. U Tehnomedia prodavnicama ponuda je bogata pa je razumljivo zašto ste u dilemi oko izbora.

Electrolux rerna je odličan izbor. Kvalitetne su i dugotrajne tako da ćete biti sigurni i mirni godinama, jer uz idealan uređaj dobijate i garanciju u trajanju od 5 godina.

Sve što pripremite biće savršeno u multifunkcionalnim inovativnim rernama na paru. Ukusi i tekstura biće poboljšani zahvaljujući pari koja radi u harmoniji sa toplotom.

image

Electrolux ugradna rerna čiji model nosi oznaku KOD3H70X je ono što vam je potrebno. Bićete prezadovoljni brojnim mogućnostima koje vam pruža multifunkcionalna parna ugradna rerna i sa kružnim elementom za zagrevanje. Uz rernu SteamBake 600, uz dodavanje pare, napravićete sve što poželite. Neponovljiv ukus pružiće vam pečena piletina, lazanje, riba, mafini, pite i sve što poželite. Jela pripremljena u ovoj rerni imaće sočan ukus i hrskav izgled.

Ima mehaničke prekidače i kontrole na uvlačenje, 9 funkcija kao i pizza mod. Tajmer je s 5 opcija podešavanja. Vrata poseduju dva izolaciona stakla i nežno zatvaranje Velvet Closing. Pečenje je moguće u 3 nivoa. Rerna ima i mogućnost brzog zagrevanja, Turbo Grilling.

Ukusno pecivo kao iz pekare dobićete pomoću SteamBake funkcije.Vlažnost omogućava testu da naraste, stvara meku unutrašnjost, a suva toplota dovešće do stvaranja lepe, bogate i sjajne kore. Na isti način dobićete ravnomerno ispečenu piletinu i hrskavu ribu. Vaše je samo da pritisnete odgovarajuće dugme, a rerna će sve sama odraditi. Za to vreme možete se baviti nekim drugim stvarima ili jednostavno odmarati i posvetiti sebi i najbližima.

Electrolux vam omogućava lako čišćenje sa AkuaClean-om. Ribanje i čišćenje rerne nakom pripremanja hrane niko ne voli. Sa ovom rernom je taj posao lak, jer se ona čisti iskorišćavanjem snage vlage. AkuaClean isparava vodu na dnu rerne, a para rastvara tvrdokornu masnoću i ostatke koji su ostali na njenim površinama. Tako možete jednostavno i brzo postići prirodnu čistoću.

Potpunu kontrolu nad rernom imaćete zahvaljujući LED timer display. Na LED interaktivnom ekranu pratićete tok i proces pripreme hrane. Jednostavno možete podesiti tačno vreme kuvanja i da nadgledate hranu u posudi dok se kuva ili peče.

Even Cooking omogućava podjednaku, brzu i efikasnu pripremu. Ovaj sistem pokreće kruženje toplote u celoj rerni tako da će sve biti podjednako pripremljeno i nema potrebe da okrećete i pomerate posudu. Ova tehnologija dovodi do toga da će se rerna zagrejati brže štedeći vreme i energiju.

Najbolji roštilj dobićete upravo iz ove rerne. Grill funkcija daje zlatne rezultate. Hrskavu slaninu, pileća krilca ili šta god poželite biće nezaboravnog ukusa.

Zapremina ove rerne je 72 l i štedi struju, jer je energetske A klase. Inox boja sa premazom omogućava da se ne vide otisci prstiju na njoj. Prilikom kupovine ovog Electrolux modela dobićete: dva pleha, jednu rešetku i teleskopske vođice.

Posetite Tehnomedia maloprodajne objekte i kupite ovaj model ugradne rerne po povoljnoj ceni. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

 
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *