Ugradna ploča Elektrolux

x Elektrolux Ugradna ploca

Kombinovana Electrolux ugradna ploča prilikom rada koristi plinsku i staklokeramičku ploču. U zavisnosti od navika i ishrane lako i brzo ćete pripremiti obroke.

Za ukusna jela potrebna vam je dobra ugradna ploča. Njeno mesto je u odgovarajućem udubljenju u kuhinji. Pravo mesto dobre kupovine je Tehnomedia. Mnogo je brendova i modela ugradnih ploča, ali sa Electrolux-om nećete pogrešiti. Dobićete dugotrajnost i kvalitet o kome ste maštali. Bićete bezbrižni uz 5 godina garancije.

Electrolux ugradna ploča EGE6172NOK je odličan izbor. Ova kombinovana ploča pruža vam mogućnost da koristite više izvora energije. Kako staklokeramičkih strujnih grejnih zona tako i plinskih gorionika. Slobodno možete da koristite više energetskih izvora i da bezbedno kuvate kako na plinskoj tako i na staklokeramičkoj ploči. Ovaj model poseduje dobru kontrolu temperature.

image

Proces kuvanja bez odlaganja je moguće početi zahvaljujući automatskom paljenju ploče. Spajajući kontrolu sa temperaturom i paljenjem plina u okviru jedne aktivnosti okretanja i pritiskanja tastera, moćićete istog trenutka da upalite ploču i započnete kuvanje na vreme.

Inovativna tehnologija ove ploče ukoliko bi se plamen na gorioniku slučajno ugasio bi to prepoznala i detektovala i samim tim automatski odsekla dovod plina.

Ovu plinsku ploču karakterišu visokokvalitetni nosači od livenog gvožđa koji su jaki i omogućavaju stabilnu podlogu za kuvanje. Staklokeramička ploča se lako održava. Potrebno je samo da je prebrišete i ceo posao oko čišćenja je gotov.

Sa Electrolux ugradnom pločom ste na dobitku i bićete prezadovoljni. Posetite Tehnomedia maloprodajne objekte i nabavite je po povoljnoj ceni i najboljim uslovima kupovine i plaćanja. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *