5 godina garancije za Sony TV

Sony  Godina

Iz kompanije Sony stižu lepe vesti. Kupci Sony televizora dobijaju 5 godina garancije.

Kupovinom bilo kog Sony televizora 

u Tehnomedia maloprodajnim objektima u periodu od 1. juna do 31. jula 2020. godine dobićete čak 5 godina garancije na svoj novi TV uređaj. Izaberite HD ready, Full HD, 4K SONY TV i bićete sigurni, mirni i bezbrižni 5 godina.

Požurite u Tehnomediu po svoj novi Sony TV, jer ćete uz ovaj TV dobiti sve ono što ste oduvek želeli.

Nakon kupovine potrebno je da svoju petogodišnju garanciju aktivirate. Aktivacija garancije se vrši uz pomoć jedinsvenog aktivacionog koda koji ćete dobiti uz televizor. Garancija se vezuje za model i serijski broj televizora. Vaša 5. godišnja garancija počinje da važi od datuma kupovine televizora.

Aktivacija petogodišnje garancije

Kako bi aktivirali Vašu produženu garanciju potrebno je pratiti sledeće korake:
1. Posetite www.sony.eu/activation i odaberite Srbija I Crna Gora
2. Unesite aktivacioni kod*
3. Upišite sve zatražene detalje
4. Na Vaš e-mail će stići potvrda o aktivaciji i Ugovor o produženoj garanciji.

ZA OSTVARIVANJE PRAVA NA BESPLATNU PETOGODIŠNJU GARANCIJU, AKTIVACIJU GARANCIJE JE POTREBNO IZVRŠITI U ROKU OD 15 DANA OD DATUMA KUPOVINE TELEVIZORA.

Aktivacioni kod je jedinstven i može biti iskorišćen samo jednom. Sačuvajte potvrdu o kupovini (račun) vašeg proizvoda u slučaju pojave neispravnosti i potrebe za popravkom. U slučaju pitanja vezanih za aktivaciju ove produžene garancije možete kontaktirati Sony službu za korisnike na broj 0800 190 978 ili putem emaila na: customersupport.SR@eu.sony.com

Sedmocifreni serijski broj možete pronaći na poleđini i/ili bočnoj strani vašeg TV-a.

tvsony e

Pravo je vreme za kupovinu novog TV uređaja. Posetite Tehnomediu i izaberite Sony TV po svojoj meri. Bilo da se odlučite za Sony HD ready, Full HD ili 4K ostvarićete pravo na 5 godina garancije ako kupovinu obavite u periodu od 01.06. do 31. 07. 2020. godine.

Što je sigurno, sigurno je i zato požurite do Tehnomedia centra po svoj novi Sony  televizor sa produženom petogodišnjom garancijom. Tehnomedia i kompanija Sony uvek misle na vas.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *