Pištolj konzola za igranje igrica

x pistolj

Volite da igrate igrice i potrebno vam je nešto posebno? AR konzola u obliku pištolja služi za igranje igrica. Ovaj zabavan gedžet radi sa vašim pametnim telefonom.

Nabavite Xplorer AR konzolu u Tehnomedia prodavnicama. Ovo je kontroler u obliku pištolja koji komunicira putem Bluetootha s vašim smartphonom i služi za igranje AR i VR igara iz prvog lica. Jedna velika prednost ovog proizvoda je to što ujedno služi i kao držač za smartphone, a sam smartphone je monitor odnosno nišan, zavisno o vrsti igre. Nemojte da brinete, jer je držač za smartphone izuzetno čvrst i stabilan. Dok igrate igricu možete da se okrećete u svim smerovima oko svoje ose kako bi uništili protivnike, a okidač služi za ispaljivanje projektila.

konzola e  eZabavan gedžeta koji radi sa vašim pametnim telefonom i služi za igranje mobilnih igrica je AR konzola (Augmented Reality). Akcija može da počne veoma jednostavno. Preuzmite AR GUN aplikaciju (app store, google play) i spojite AR konzolu putem Bluetootha sa pametnim telefonom. Dobićete najveću mobilnost tokom igranja, kao i mogućnost da iskoristite 360 stepeni rotacije.

U Tehnomedia prodavnicama izaberite gedžete po želji i meri. Xplorer AR blaster, Xplorer AR proton, Xplorer AR CrossXporer AR Xcalibur

Ovi modeli imaju dodatne komande za zoom, brzu promenu municije, a za kretanje u prostoru mali joystick sa bočne strane. Ako želite da se u pozadini prikazuje na primer vaša trenutna okolina dok pucate po neprijateljima znajte da AR GUN aplikacija podržava i proširenu realnost. Pomoću ove aplikacije imaćete osećaj na primer i da Zombiji ili drugi neprijatelji iskaču pravo ispred vas u vašem okruženju. Ovo je savršen poklon za sve one koji vole igre na mobilnim telefonima, a Tehnomedia nudi odlične modele po najpovoljnijim cenama.

AR konzolu možete veoma lako spojiti sa pametnim telefonom. Kada upalite Bluetooth konzola će se sa pametnim telefonom automatski spojiti kad god pokrenete aplikacju. To se dešava jer konzola sama po sebi služi kao jedna vrsta login-a.

Najpre preuzmite Super AR ili AR Gun aplikaciju. Najjednostavnije je skenirati QR kod s kutije konzole koji vodi na link za preuzimanje aplikacije. Možete i klasičnim načinom preuzeti odgovarajuću aplikaciju s Play Store-a na svoj telefon. Nakon što preuzmete aplikaciju, stavite baterije u AR konzolu (2xAAA za Crossfire, Proton i Blaster, 3xAA za Xcalibur) i uključite konzolu (pritisak okidača za Proton, Xcalibur i Crossfire, držanje dugmeta ON 2 sekunde za Blaster). Uključite Bluetooth na svom telefonu i pokreni aplikaciju. Aplikacija će prilikom pokretanja sama tražiti konzolu. Nakon spajanja s konzolom aplikacija će se uspešno pokrenuti i to je ceo postupak. Konačno možete uživati u igri.

Posetite Tehnomediu i izaberite AR konzolu koja radi sa vašim pametnim telefonima za zabavu i igru. Ne zaboravite da Tehnomedia nudi maksimalan izbor po minimalnim cenama.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *