5 godina sigurnosti za Tesla TV

naslovna

Kupite Tesla televizor u Tehnomedia prodavnicama i bićete mirni i bezbrižni 5 godina. Akcija produžene garancije važi do 31. marta 2021. godine.

Stiže dobra vest za sve vas koji volite sigurnost i proveren kvalitet. Kupite Tesla televizor i dobijate 5 godina bez briga.

Kako biste ostvarili pravo na produženu garanciju potrebno je da najkasnije 30 dana od dana kupovine registrujete TV uređaj na www.teslapoklanja.com.

image

Prilikom online registracije, neophodno je priložiti fiskalni račun na kojem su jasno istaknuti naziv proizvoda i datum kupovine.

Produžena garancija važi za Tesla TV kupljen do 31. marta 2021. godine i samo za one televizore kupljene na teritoriji Republike Srbije.

Posetite Tehnomedia maloprodajne objekte i izaberite model po svojoj meri. U ponudi su Tesla televizori modernog dizajna i izuzetnog kvaliteta. Birajte smartandroidledlcduhd4kfull hd po najpoljnijim cenama. Različite veličine ekrana Teslinih televizora, specifikacija, rezolucije… 

image

Tesla televizori su prepoznatljivi među kupcima po izuzetnom kvalitetu, performansama i po tome što će vas služiti godinama, jer kako uveravaju iz ove kompanije njihovi televizori se skoro uopšte ne kvare. Odlikuje ih vrhunski dizajn sa tankim okvirima, direct LED tehnologija za još kvalitetniju sliku, dolby podrška i izuzetan zvuk, DVB-T2/C tjuner za digitalni signal, S2 za prijem satelitskih kanala, konekcije za sve prilike, jednostavnost upotrebe i još mnogo, mnogo toga.

Posetite Tehnomedia prodavnice i nabavite Tesla TV. Zahavljujući ovoj garanciji obezbedili ste sebi opušteno gledanje televizijskog programa i sadržaja 5 godina.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *