Sony poklanja 5 godina garancije

naslovna

Ova akcija se ne propušta. Dobijate 5 godina garancije na sve Sony televizore do 15. marta.

Lepe vesti stižu iz kompanije Sony. Počela je Sony akcija petogodišnje garancije. Ovaj renomirani japanski proizvođač je pokrenuo sjajnu akciju u kojoj svi kupci Sony televizora, koji kupovinu obave u periodu od 1. januara do 15. marta 2021.godine u nekoj od Tehnomedia prodavnica dobijaju 5 godina garancije na svoj novi televizor.

image

Pravo na besplatnu petogodišnju garanciju ostvarićete kupovinom bilo kog Sony TV uređaja ( HD ready, Full HD, 4K).
Potrebno je da pratite uputstva koja dobijate zajedno sa kodom za registraciju prilikom kupovine. Aktivaciju je neophodno izvršiti u roku od 15 dana od dana kupovine.

Posetite www.sony.eu/activation i sa liste ponuđenih zemalja odaberite Srbija i Crna Gora. Zatim dobijeni aktivacioni kod unesite u za to predviđeno polje i upišite sve druge detalje koji se od vas traže. Na kraju na vaš e-mail će stići potvrda o aktivaciji i Ugovor o produženoj garanciji. Sedmocifreni serijski broj možete pronaći na poleđini ili bočnoj strani vašeg televizora.

Zvuk i sliku u savršenoj harmoniji dobijate sa Sony televozorima. Pored toga što možete da uživite u neverovatan kvalitet slike i moćnom i jasnom zvuku oduševiće vas i divan dizajn. Sony  sa velikim ekranom vam omogućava da uživate u uzbuđenju kod kuće, kao da ste u središtu akcije. Jedinstvena tehnologija slike kompanije Sony pruža zadivljujuću rezoluciju, pokrete i pravu realističnost. Tehnologija zvuka kompanije Sony pruža doživljaj okružujućeg zvuka, pa možete da se osećate kao deo gomile.

image

Zahvaljujući visokoj rezoluciji, Sony televizori vas prenose u svetove zadivljujuće dubine i detalja. Pametniji doživljaj svega omogućava vam Sony android TV. Brzo i lako ćete istraživati omiljene aplikacije i to samo govorom, bez potrebe da čekate. Slike čistih crnih tonova i divno uklopljen zvuk je Sony OLED. Na Sony OLED TV-u ćete gledati sjajne slike sa čistim crnim tonovima i živim bojama. On čak pravi korak dalje uz fine detalje koje oživljava naša jedinstvena tehnologija za kvalitet slike, imerzivan zvuk koji prati radnju i minimalistički dizajn. Sony BRAVIA televizori sa tehnologijom Full Array LED na primer, pomažu da se doživljaj gledanja dodatno unapredi, pružajući vam prelep kontrast sa bogatim tamnim i jarkim svetlim bojama, uz maksimalno pojačavanje istaknutih i slabo osvetljenih delova na televizoru.

image

Sony je proveren brend izuzetnog kvaliteta i sjajnih mogućnosti. Ako ne znate ili ste u dilemi za kog proizvođača da se odlučite znajte Sony je odličan i pravi izbor.

Podsećamo vas da su načini plaćanja za online poručivanje su: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe.

Posetite Tehnomedia prodavnice i iz bogate ponude Sony televizora izaberite onaj po svojoj meri i želji. Akcija traje dva ipo meseca. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *