Nagrada za vernost

x VOX opste

Kupovinom VOX bele tehnike u Tehnomedia prodavnicama za dinar dobijate mali kućni aparat.

Nemojte da propustite VOX akciju. Tehnomedia i VOX nagrađuju vaše poverenje.

Izaberite: aspirator, frižider, mašinu za pranje sudova, mašina za pranje veša, mašina za sušenje veša, ugradna mašina za pranje sudova, ugradna mikrotalasna, ugradna ploča, ugradna rerna, zamrzivač, šporet.

Kupite VOX belu tehniku u vrednosti od 20 000 do 30 000 dinara i dobićete na poklon mali kućni aparat koji želite čija je vrednost do 3 000 dinara. Ako obavite kupovinu preko 30 000 dinara dobićete mali kućni aparat po izboru u vrednosti do 5 000 dinara. Akcija traje do 7. januara.

Ako poručujete online VOX belu tehniku u navedenim vrednostima, važno je samo da u napomeni navedete tačnu oznaku VOX malog kućnog aparata koji želite kao poklon u vrednosti do 3 000 ili 5 000 dinara.

Bela tehnika ovog brenda je kvalitetna i lepog dizajna. Za osetljivu hranu i kvarljive namirnice ili kako biste ih što duže sačuvali svežim VOX frižideri su odličan izbor. Ovo nisu samo uređaji namenjeni za skladištenje hrane već vam pružaju i mogućnost da lepo uklopite prostor po sopstvenoj želji. Namirnicama koje kupujete dugotrajnost i svežina su zagarntovani, jer iza proizvodnje ovih frižidera stoje godine inovativnog razmišljanja i testiranja.

image

VOX šporeti štede vreme koje vam je potrebno za pripremu jela zahvaljujući naprednim karakteristikama. Sve ono što pripremite biće sočnije i ukusnije. Sigurni smo da ćete pronaći model po svojoj meri. Na vama je samo da izaberete da li želite minimalistički, moderni, tradicionalni, vizionarski stil.

Ako ste odlučili da kupite veš mašinu znajte da je VOX dobra odluka. Njihovi programi su prilagođeni savremenom načinu života. Veoma su praktične, sa velikim kapacitetom i poseduju savremene tehnologije. One brinu o osetljivoj koži i dobre su za pranje dečje odeće, jer iz veša odstranjuju 7 najčešćih alergena i 4 vrste bakterija.

Vaše posuđe VOX sudomašine opraće besprekorno. Biće brižno tretirano a rezultati će vas oduševiti. Krajnji rezultat je blistavo, čisto i sjajno suđe. One su efikasne, funkcionalne, kvalitetne, dugotrajne. Karakteriše ih i izuzetno tihi rad tako da će vaša kuhinja biti pravo mesto za uživanje, obedovanje i razgovore.

image

Podsećamo vas da su načini plaćanja za online poručivanje: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe.

Period trajanja akcije je od 28. decembra do 7. januara 2021. godine ili do isteka zaliha i važi u svim Tehnomedia maloprodajama, kao i u online shop-u.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *