Lako i brzo peglanje

naslovna

Russell Hobbs pegle su odličan izbor. Snažne, jake i sigurne.

Ove pegle će izgužvan veš efikasno i besprekorno ispeglati. Poseduju sistem protiv kapanja vode, dobru snagu, jak udar pare, keramičku ploču. Pegla je tako dizajnirana da ćete posao peglanja obavljati sa zadovoljstvom. Poseduje inovativna i jedinstvena rešenja. Posao ćete obavljati opušteno i rasterećeno.

Russell Hobbs pegle su snažne i imaju tehnologiju automatskog regulisanja pare, a to daje sjajne rezultate prilikom peglanja. Toplotu ravnomerno raspoređuje keramički sloj. Nemojte da brinete za odeću jer ne postoji rizik da ćete je uništiti ili se zalepiti s obzirom da je podnožje pegle nelepljivo. Pegla će lako kliziti čak i preko najtvrdokornijih nabora. Pegle su izuzetno pouzdane, sigurne,bezbedne i čvrste. Rezervoar za vodu je providan tako da možete lako da proverite da li vode ima koliko treba.

Posetite Tehnomedia prodavnice ili je jednostavno poručite online po neverovatno povoljnoj ceni. Russell Hobbs pegla model sa oznakom 20630-56 ili model 25090-56 pružiće vam sigurnost i lakoću prilikom peglanja.

Ovo su parne pegle i sa njima možete peglati bilo koju tkaninu predviđenu za peglanje. Snaga modela 25090-56 je 2600 W, a 20630-56 je 3100 W.

image

Kapacitet rezervoara za vodu je 350 ml. Iz njega dobijate snažni mlaz pare od 210 g za vlaženje čvrstih nabora na odeći od lana ili džinsa i konstantni mlaz pare od 45 g za pamučne tkanine. Ispuštanje pare je snažno, promenljivo i vertikalno. Ova moćna funkcija vertikalnog ispuštanja pare je dobra za tapacirung, zavese ili ispravljanje nabora na odeći koja visi na vešalici.

Poseduju funkcije prskanja, protiv kapanja, za uklanjanje kamenca, samočišćenje, automatskog isključivanja dok model 25090-56 ima trostruki sistem isključivanja. Zahvaljujući ovim funkcijama koje dopvode do samočišćenja aparata pegla će biti zaštićena od nakupljanja kamenca i trajaće vam duže i služiti vas godinama. Dužina kabla je 3 m.

Russell Hobbs model 20630-56 se 15 % brže zagreva i ravnomernije pegla 50 %. Posao ćete zbog toga završiti veoma brzo. Svaki deo ćete besprekorno i precizno ispeglati kao što su na primer nedostupni delovi tkanine oko dugmadi zahvaljujući špicastom vrhu sa žlebovima za dugmad.

Posetite Tehnomedia prodavnicu i kupite peglu Russell Hobbs sa kojom ćete rešiti problem oko peglanja. Ako vam je jednostavnije možete je poručiti i online, a tom prilikom možete je platiti: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *