FOX televizori – 5 godina garancije

Fox Tv

Na FOX LED TV uređaje dobićete 5 godina garancije u vašoj Tehnomediji do 15. decembra 2019. godine.

Televizor zauzima centralno mesto  u svakom domu.

Izbor veličina ekrana, funkcionalnosti i drugih mogućnosti je izuzetno veliki, ali ono o čemu Fox posebno brine je kvalitetan uređaj. Veliki izbor FOX LED televizora možete naći u TEHNOMEDIA prodavnicama.

Kompanija TEHNOMEDIA CENTAR konstantno osluškuje svoje potrošače, ispunjava njihove želje i trudi se da uvek ide u korak s vremenom. I ovog puta radi sigurnosti svojih kupaca obezbedila je produžene garancije za mnoge uređaje. Jedan od njih su i Fox led televizori.

Fox kompanija se trudi da prati sve trendove, a sve ono najbolje je  obezbedila, prilagodila i upakovala u jedan uređaj – televizor. Od sada, televizor u vašoj dnevnoj sobi neće biti samo sredstvo informisanja, već i izvor zabave, vaš prijatelj i poslovni saradnik.

foxtv

Prateći svetske trendove kako u tehološkom smislu, tako i u pogledu dizajna i potreba savremenog čoveka, FOX je osvežio asortiman ULED serijom televizora. Bez obzira da li stoji na svom metalnom elegantnom postolju ili je postavljen na zid Vaše dnevne sobe, FOX  TV ukrasiće Vaš prostor svojim jedinstvenim dizajnom. Ivice ovog ultra tankog televizora su ojačane i odaju utisak kao da nema okvire, čime se omogućava impresivno širok prikaz sadržaja koje gledate. Debljina ekrana od samo 7, 9 mm daje posebnu notu elegancije prostorije u kojoj se nalazi.

Ovi televizori ostavljaju upečatljiv utisak u svakoj prostoriji, a istovremeno uspevaju da ožive svaki sadržaj u visokom kvalitetu slike. “Kvalitet po pristipačnoj ceni”, je njihov moto. FOX televizori objedinjuju moderan dizajn i najsavremeniju tehnologiju.Pažljivo su dizajnirani kako bi odgovorili zahtevima potrošača koji traže funkcionalna, kvalitetna i dizajnerska rešenja za svoj dom.

Kompanija Vimport d.o.o. osnovana je 2002.godine. Osnovne delatnosti nakon osnivanja bile su uvoz i distribucija audio/video opreme, grejnih tela, klima uređaja i malih kućnih aparata. Brend FOX electronics prisutan je na srpskom tržištu od 2004. godine. Vrlo brzo postali su sinonim za vrhunski kvalitet po pristupačnim cenama. Upotrebom i implementacijom najnovije tehnologije uz visok kvalitet materijala uobličenih u moderan dizajn, FOX uređaji napravljeni su tako da se savršeno uklapaju u savremen stil života. Od samog početka kompanija se uspešno borila sa svim izazovima poslovanja u Srbiji i vrlo brzo postala jedna od vodećih u oblasti potrošačke elektronike. 2014. godine svojim potrošačima predstavili su SMART televizore sa ANDROID platformom. Iste godine otvaraju fabriku u Srbiji za proizvodnju televizora što doprinosi efikasnijoj kontroli kvaliteta i prilagođava FOX uređaje zahtevima domaćeg tržišta.

FOX brend pruža vrhunski kvalitet po pristupačnoj ceni. Produžena garancija na FOX proizvode, visoko razvijena postprodajna mreža, efikasan servis u najkraćem roku na teritoriji cele Srbije, pruža potpunu sigurnost pri kupovini FOX uređaja.

ODLIČAN IZBOR očekuje Vas u TEHNOMEDIA CENTRU.

 

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *