SAMSUNG QLED TV – 5 godina garancije

Samsung QLED

U Tehnomedia  prodavnicama možete izabrati svoj Samsung televizor sa 5 godina garancije za kupovinu modela QLED televizora iz 2019. godine.

Produžen osećaj bezbrižnosti uz Samsung televizore je zagarantovan, a Tehnomedia vam nudi TV uređaj baš po vašoj meri. QLED televizori su pokazali kvalitet i pružili novi doživljaj koji je najbliži realnom. Oni daju mogućnost da se uroni u svaku scenu još dublje i realnije. Ovaj televizor postaje mnogo više od kućnog uređaja i ispuniće vaš dom vrhunskim dekorativnim sadržajima koje možete sami da odaberete.

Sa QLED televizorom počinjete da stvarate svoj pametni dom. QLED serija iz 2019. godine je kompatibilna sa još više uređaja, što znači da ih možete povezati i prepustiti se uživanju.

Sve ove karakteristike su korisne za savremeni način života, ali pored njih je važno imati i sigurnost koja će vam obezbediti duže zadovoljstvo. Zato iskoristi priliku da dobijete produženu petogodišnju garanciju na kupljen SAMSUNG televizor iz QLED serije u TEHNOMEDIA CENTRU.

Da biste ostvarili pravo na 5 godina garancije, aparat mora biti registrovan najkasnije 30 dana od datuma kupovine naznačenog na računu.

Za najlepše uživanje važni su kvalitet i bezbrižnost. QLED serija Samsung televizora je promenila doživljaj svakodnevnog doma. Vrhunski dizajn i najbolja tehnologija su idealna kombinacija za savršeno iskustvo, a kad se doda i 5 godina garancije onda u potpunosti možete biti sigurni i bezbrižni. Sada možete uživati u QLED televizoru i jedinstvenoj 4K i 8K rezoluciji koja donosi nezaboravne trenutke. Sa 5 godina garancije osećaćete se komforno, srećno i relaksirano.

tvsamsung

Qled televizori razlikuju se od svih ostalih i ruše sve granice. Donose moćnu i pametnu tehnologiju, izvanredan kvalitet slike i neverovatnu funkcionalnost. 8K rezolucija QLED televizora je 16 puta veća od rezolucije Full HD i donosi na ekran 33 miliona piksela koji daju izvanredno jasnu sliku na velikom ekranu, a ravnim i običnim slikama daju dubinu i neverovatno vizuelno iskustvo. 8K rezolucija QLED televizora je 16 puta veća od rezolucije Full HD i donosi na ekran 33 miliona piksela koji daju izvanredno jasnu sliku na velikom ekranu, a ravnim i običnim slikama daju dubinu i neverovatno vizuelno iskustvo. QLED televizor analizira svaku scenu i istovremeno precizno kontroliše pozadinsko osvetljenje pružajući fenomenalan pogled sa više dubine i jačim kontrastima. To znači da sada možete jasno da vidite dublje crne nijanse, kao i najmanje detalje koji su nekada ostajali skriveni u tamnim senkama ili obasjani jarkom svetlošću. Duboko unutar QLED televizora nalazi se moćan procesor (quantum procesor) koji je deo ekskluzivne tehnologije kompanije Samsung. Ovaj inteligentan procesor za mašinsko učenje daje najbolje osvetljenje na ekranu i kontroliše zvuk. Zahvaljujući novoj funkciji, Bixby na TV-u, cela ova priča u QLED televizorima za 2019. godinu je nešto mnogo veće i prevazilazi granice veličanstvenog vizuelnog iskustva. Ambijelntalkni način rada QLED televizora menja način na koji način koristimo TV. Kada je isključen, novi QLED televizor ispunjava dnevni boravak dekorativnim sadržajima i korisnim svakodnevnim informacijama.

Akcija je počela 22. novembra 2019. godine i trajaće do 15. januara 2020. godine. Dodatne informacije možete pronaći i na internet stranici samsung5godinagarancija.rs

Samsung grupa ( Samsung Group) je južno korejska multinacionalna kompanija sa sedištem u poslovnom kompleksu Samsung Taun u Seulu. Započela je svoj rad 1. marta 1938. godine. Obuhvata brojne filijale i zavisne kompanije ujedinjene pod najvećim južnokorejskim brendom Samsung.m Poznate industrijske filijale ove grupe su: Samsung Electronics, po prihodima druga kompanija u svetu u oblasti informacionih tehnologija:Samsung Heavy Industries, druga kompanija u svetu u oblasti brofogradnje; Samsung Engineering i Samsung C&T Corporation, 13. i 36. najveća građevinska kompanija u svetu; Hanwha Techwin, proizvođač oružanih tehnologija i optoelektronike. Druge poznate filijale su Samsung Life Insurance, 14. najveća kompanija u svetu u oblasti životnog osiguranja i Cheil Worldwide, 15. kompanija u svetu u oblasti oglašavanja, a Samsung C&T Corporation je i vlasnik atrakcije Everland, najstarijeg tematskog parka u Južnoj Koreji. Samsung proizvodi približno petinu ukupnog izvoza Južne Koreje, prihodi su mu veći od BDP-a mnogih zemalja, a 2006. godine bio je na 35. mestu najvećih svetskih kompanija. Od svog osnivanja 1969. godine u gradu Suvon u Koreji do danas, kompanija Samsung Electronics izrasla je u lidera u oblasti informatičke tehnologije, sa svojih preko 200 filijala širom sveta. 

Ponuda kompanije obuhvata kućne aparate, kao što su televizori, monitori, frižideri i mašine za pranje veša, te ključne proizvode za mobilne telekomunikacije, poput pametnih telefona i tablet računara. Osim toga, Samsung je i dalje pouzdani dobavljač ključnih elektronskih komponenti, poput DRAM memorije i nememorijskih poluprovodnika. Li Bjong Čul (12. februar 1910 — 19. novembar 1987) bio je osnivač Samsung grupe i jedan od najuspešnijih poslovnih ljudi iz Južne Koreje. Danas je Samsung najveća poslovna grupa i zapošljava oko 370.000 ljudi.

Samsung Electronics inspiriše svet i oblikuje budućnost svojim inovativnim idejama i tehnologijama. Samsung postavlja nove standarde u svetu televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih kućnih uređaja, mrežnih sistema, kao i rešenja u oblasti memorije, LSI sistema i LED uređaja.

Svratite u TEHNOMEDIU po svoj televizor. ODLIČAN je IZBOR. Proverite.

 

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *