RUSSELL HOBBS je sve što vam treba

x   T.

Želite da kupite aparate za kuhinju? Predlažemo Russell Hobbs. Ovaj brend je jedan od vodećih evropskih proizvodjača malih kućnih aparata.

Retko ko može da zamisli dan bez šoljice kafe. Ona je postala obavezan ritual i zadovoljstvo. Za ljubitelje toplog napitka aparat za kafu je pravi izbor. Njegova prednost je božanstven ukus i brzina pripremanja kafe. Ništa vas neće tako dobro rasaniti kao miris sveže jutarnje kafe.

Capture

Russell Hobbs aparat za kafu 24210-56 Compact je vrhunski aparat za filter kafu. Izgleda elegantno. Veoma je praktičan i funkcionalan sa manjim dinezijama 38 %. Stakleni bokal je zampremine 740 ml. Verovali ili ne, pun bokal skuva za 7 minuta. Štedi energiju 58 %. Održavanje i čišćenje je jednostavno. Filter se skida i periv je. Korišćenje je bezbedno, jer aparat poseduje funkciju automatskog isključivanja. Prekidač za uključivanje i isključivanje je osvetljen. Ima i funkciju “pauziraj i natoči”. Kafa će uvek biti topla sa grejnom pločom za održavanje toplote. Širina i dubina ovog aparata za kafu je 20 cm, visina 32,4 cm, dok je težina 2,3 kg.

Svež, ukusan zlatno smeđi hrskav tost koji se topi u ustima je odličan izbor za užinu, doručak ili večeru. Ovaj model tostera je praktičan i pogodan za vašu kuhinju. Izaberite toster za hleb čiji model nosi oznaku 24200-56 Compact. Njegovo kućište je napravljeno od matiranog nerđajućeg čelika sa hromiranim elementima.

Capture removebg preview

Njegova snaga je 820 W. Ima 6 stepena zagrevanja, a jednu krišku zapeče za 80 sekundi. Podešavanje zapečenosti je digitalno, a ima i brojač preostalog vremena. Poseduje i klizač za podešavanje stepena zapečenosti. Sa ovim tosterom možete da odmrzavate, podgrevate ili kada želite prekinete rad. Sa funkcijom “podigni i pogledaj” znaćete dokle se stiglo sa testiranjem. Lako ćete ga očistiti, a fioka za mrvice se skida. Moći ćete da podgrejete pecivo sa integrisanom rešetkom. Štedljiv je sa 40 % manje utrošene energije.

Ponekad je priprema i kuvanje hrane naporan i zahtevan posao. Ako želite da osetite pravi ukus domaće kuhinje nabavite Russell Hobbs električni lonac. Veoma je praktičan, bezbedan i dizajniran da vam olakša pripremanje obroka. Ovaj električni lonac kuva hranu brže, lakše i ukusnije nego bilo koji drugi. Veoma je praktičan i kuvanje će postati vaše zadovoljstvo. Sve je opušteno i lako. Vaše je samo da stavite namirnice i pritisnete dugme na aparatu, a ovaj inovativni, pametni i elegantan lonac ceo posao završava sam.

Capture removebg preview

Najukusnija hrana je ona koja se se sporo kuva na laganoj vatri i krčka. Imamo odličan aparat za vas Russell Hobbs 25570-56 Compact Home 2L. Snage je 145 W i kapaciteta 2 l. Možete sami da podesite temperaturu na aparatu na jako, srednje ili na održavanje toplote. Poklopav je od kaljenog stakla i ima pločicu za kačenje. Kućište je napravljeno od brušenog nerđajućeg čelika. Praktičan je jer se keramičk aposuda vadi. Širina i dubina aparata je 22,5 cm, visina 22 cm, a teži 2, 48 kg. Ovaj brz, jednostavan, kvalitetan i elegantan aparat možete kupiti u Tehnomedia prodavnici.

Russell Hobbs ima odličnu ponudi kućnih i kuhinjskih aparata. Električni bokali su bez premca za sve ljubitelje toplih napitaka. U mnogo čemu je ovaj brend bio prvi. Uneli su brojne inovacije. Prvi električni bokal bez kabla je njihov izum. Bazu bokala koja se okreće za 360 stepeni, električni bokal sa brzim ključanjem vode, bokal sa automatskim isključivanjem kad voda proključa su oni prvi osmislili i još mnogo toga. Sve što skuvate u aparatima za pripremu hrane biće vrhunsko. Olakšaće vam život aparati pomoću kojih ćete mešati, mutiti, rastapati, seckati, miksati. Miris povrća koje je skuvano na pari ili mesa na roštilju, ili hrskavog testa je nešto što se ne zaboravlja. Štede vaše vreme i energiju. Svakodnevno ćete uživati u hrani sa Russell Hobbs-om. Tehnomedia ima odličnu ponudu: aparata za kafu, aparata za vodu, blendera, miksera, seckalica, specijalizovanih kuhinjskih aparata, tostera.

Načini plaćanja za ONLINE poručivanje: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe, web kreditom. Podsećamo vas da je besplatna isporuka za ONLINE porudžbine važi za kupovine veće od 2.500 dinara.

Povucite pravi potez. Svratite u najbližu Tehnomediu i neka vaš izbor bude Russell Hobbs.  Ako vam više odgovara možete da birate i kupujete online i posetite sajt tehnomedia.rs i na jednom mestu pronaći ćete sve što vam je potrebno. Očekuje vas maksimalan izbor po minimalnim cenama. Tehnomedia, tata mate za kućne aparate.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *