Tehnomedia u Prokuplju

x   T.

Veća i lepša Tehnomedia u Prokuplju je zasijala u novom izdanju. Bogata i kvalitetna ponuda uređaja i aparata za sve uzraste i namene nalaze se na jednom mestu.

Preuređenjem postojećeg objekta i proširenjem na oko 700 kvadrata dobijen je savremen, moderan i odlično snabdeven maloprodajni objekat. Tehnomedia se nalazi na dva sprata i na jednom mestu ćete pronaći sve što vam je potrebno za opremanje doma ili poslovnog prostora.

   n x

Ponuda

U prijatnom ambijentu i ljubaznoj atmosferi ispunjenoj pažnjom naših zaposlenih, ova Tehnomedia prodavnica oplemeniće dosadašnje iskustvo kupovine. Možete kupiti sve što vam je neophodno od bele tehnike, velikih i malih kućnih aparata, it uređaja, telefonije, televizora, audio i video opreme, uređaja za grejanje i klimatizaciju, pokućstva, alata, baštenske opreme i još mnogo toga. Nudimo najpopularnije proizvode renomiranih svetskih i domaćih brendova. Očekuju vas i brojne akcije, popusti i promocije.

Adresa

Tehnomedia se nalazi u ulici 9. oktobra broj 8. Naći ćete nas lako, u samom centru Prokuplja, preko puta suda i Gradske uprave.

Dobitnik poklona

Saša Lepojević je imao najviše sreće i na poklon je dobio Deante slavinu. Saši je nagrada pripala kao kupcu sa najvećim iznosom računa za kupljenu robu iz grupe proizvoda sudopere.

   n x
Saša Lepojević, dobitnik poklona

Slavine su veoma važan element za opremanje kuhinje i kupatila. Predlažemo Deante, jer su funkcionalne, odličnog kvaliteta i bezbedne. Prilagodljive su, dekorativne i modernog dizajna. Slavine ovog brenda će promeniti izgled prostorije u kojoj se nalaze.

DEANTE BCA 061M ASTER CH/U/F

Deante slavina sa oznakom BCA 061M ASTER je veoma praktična i funkcionalna i možete da je stavite i povežete bilo gde. Jednostavno je spustite i savijte na dole kako bi prozor mogao da se otvori ili zatvori ukoliko su slavina i sudopera na primer postavljeni tačno ispod prozora. Instalacija je jednostavna. Mnogi je popularno zovu “prozorska slavina”. Tip ovog modela je jednoručna, stojeća u boji hroma. Telo je izrađeno od najkavlitetnijeg mesinga. Mešalica je opremljena mlaznim aeratorom. Protok od 4 do 9 l/min omogućava smanjenje potrošnje vode. Visine je 295 mm, a dužina do izliva je 183 mm. Uložak od 4 cm je keramički.

Radno vreme

Radno vreme radnim danima je od 8 do 20 sati, a subotom od 8 do 15 sati.

Kompanija Tehnomedia centar d.o.o. nastavlja sa ulaganjem u razvoj maloprodajne mreže. Ostvarivanjem planirane strategije, do danas je otvoren 61 maloprodajni objekat širom Srbije.

   n x
   n  x
   n x
   n x
   n x
   n x
   n x
   n x
   n x
   n x
   n x
   n x
   n x
   n  x
   n x
   n x
   n x
   n x
This image has an empty alt attribute; its file name is 286465404_562045318782072_7470777309081346119_n-768x1024.jpg
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *