Alat za kreativce: Wacom grafičke table!

blog x

Nikada nije bilo jednostavnije ispoljiti svoju kreativnost!

Iskoristite prednosti Wacom savremenih grafičkih tabli kako biste stvarali umetnička dela i organizovali svoje ideje. Za proizvođača koji je neprikosnoven u svetu grafičkih tabli, nema boljeg vremena od prazničke sezone za kupovinu. U susret praznicima, želimo da damo posebnu preporuku svima koji tek zakoračuju u svet digitalnog crtanja. Model “Small” je idealan izbor za roditelje koji žele da obraduju svoju decu za Novu godinu, dok će istovremeno zadovoljiti i potrebe profesionalaca.

U svetu digitalne umetnosti i kreativnosti, Wacom grafičke table su sinonim za inovaciju, kvalitet i beskrajne mogućnosti. Jedna od njihovih ključnih prednosti je i njihova svestrana upotreba. Možete ih koristiti kod kuće, u školi, na poslu ili bilo gde vas inspiracija zatekne. Nema više gubitka vremena na presnimavanje ili skeniranje rukom nacrtanih crteža. Vaše ideje se momentalno prenose u digitalni format. Oslonite se na svoju maštovitost i otkrijte bezgranične mogućnosti koje ove grafičke table pružaju! Imaju razne opcije prilagođavanja, kao što su različiti nivoi osetljivosti na pritisak i prilagodljive tastere za brže i lakše rukovanje. Uz ove funkcije, vaš radni proces postaje efikasniji.

tehnomedia xc x

Ne gubite vreme, oslobodite svoju maštu i istražite neograničene mogućnosti sa Wacom modernim grafičkim tablama. Postanite deo globalne zajednice kreativaca koji su već otkrili čaroliju ovih uređaja. Vaša umetnost zaslužuje najbolje, i to je upravo ono što Wacom pruža.

Iz ponude izdvajamo:

image

Ova grafička tabla je vrhunski alat za kreativce. Izrađena od visokokvalitetne plastike (PC+ABS) nudi besprekornu izdržljivost i estetiku. Uz integrisanu bateriju koja omogućava kontinuirani rad do 15 sati (uz brzo punjenje od samo 3,5 sata), vaša kreativnost nikada neće biti ograničena.

Wacom Pen 4K, digitalna olovka sa dimenzijama 143,2 x 12 mm, pruža osećaj prirodne ruke na ekranu. Sa 4096 nivoa osetljivosti na pritisak i brzinom čitanja od 133 poteza po sekundi, svaki vaš pokret će biti precizno zabeležen na aktivnoj površini od 152 x 95 mm.

Ova grafička tabla podržava Bluetooth i USB konekciju, čineći je kompatibilnom sa Windows i Mac operativnim sistemima. Pored toga, dolazi sa softverima kao što su Corel® Painter® Essentials™ 6, Corel® AfterShot™ 3 i CLIP STUDIO PAINT PRO, pružajući vam sve što vam je potrebno za kreativno izražavanje.

U pakovanju ćete pronaći Intuos S Bluetooth Black grafičku tablu, Wacom Pen 4K digitalnu olovku, 3 Standard black nibs rezervnih vrhova, alat za njihovo uklanjanje i USB kabl dužine 1,5 metara za povezivanje sa računarom i punjenje. Sa dimenzijama 200 x 160 x 8,8 mm i težinom od samo 250 grama, ova crna grafička tabla je savršena kombinacija stila, funkcionalnosti i performansi za svakog kreativca.

image

Savremeni umetnici, dizajneri i kreativci sada imaju pristup jedinstvenom alatu za izražavanje svoje vizije – Wacom Cintiq 16″. Ova grafička tabla sa ekranom od 15,6 inča pruža neviđenu preciznost i kvalitet za vaše umetničke projekte. Sa rezolucijom od 1920 x 1080, aktivnom površinom od 344 x 194 mm i odnosom stranica 16:9, Cintiq 16″ vam omogućava da vidite svaki detalj svojih radova u jasnoći koja oduzima dah. Kontrast od 1000:1 i osvetljenje od 210 cd/m2 donose boje i tonove na život na ekranu.

Brzina odziva od 25 ms čini svaki vaš potez olovkom na ekranu glatkim i prirodnim, dok paleta od 16,78 miliona boja pruža beskrajne mogućnosti za stvaranje. Sa Wacom Pro Pen 2 olovkom, osetljivom na pritisak sa 8192 nivoa, svaki potez postaje intuitivan i precizan. Odvojiv držač olovke omogućava vam da je uvek imate pri ruci kada je potrebna.

Iako ne poseduje ekspres tastere, Cintiq 16″ impresionira svojim IPS ekranom i uglom vidljivosti od 176°/176°, pružajući vam jasnu sliku iz bilo kog ugla. Konekcija preko USB-a olakšava povezivanje sa operativnim sistemima Windows 7/8/10 i MacOS X 10.12+. Sa dimenzijama od 42,2 x 28,5 x 2,5 cm i težinom od samo 1,9 kg, Cintiq 16″ je prenosiv i praktičan, omogućavajući vam da kreirate gde god da se nalazite.

Ovaj model dolazi u elegantnoj crnoj boji i postaje vaša ključna oprema za stvaranje umetničkih dela koja će ostaviti bez daha. Wacom Cintiq 16″ – gde kreativnost susreće tehnologiju.

  • Naručite već danas! Dostupne su u svim Tehnomedia prodavnicama širom Srbije. Ne gubite vreme, oslobodite svoju maštu i istražite neograničene mogućnosti sa Wacom modernim grafičkim tablama. Postanite deo globalne zajednice kreativaca koji su već otkrili čaroliju ovih uređaja. Vaša umetnost zaslužuje najbolje, i to je upravo ono što Wacom pruža.
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *