Aparat za savršen espresso

aparat espresso

Mnogi dan započinju šoljicom kafe. Sa DeLonghi espresso aparatom pripremićete najukusniji crni napitak.

Redovni ritual i omiljeni napitak većem broju ljudi je espresso kafa. Ukus je poseban jer crni napitak dobijen iz espresso aparata ima posebnu proceduru i tehnologiju. Neposredno pre nego što dođu u kontakt sa vrelom vodom se melju zrna kafe i u tome je tajna. Na ukus utiče i temperatura vode. Kada sami pripremamo kafu sa mlekom nikada ne umutimo lepo penu, a nisu retkost ni neprijatni mirisi iskipelog mleka na primer. Sa espresso aparatom ovim mukama je došao kraj.

DeLonghi aparat za kafu Magnifica S ECAM 22.110.SB omogućava da pripremite kafu kakvu želite. Mala ili velika, jaka ili blaga, hladna, topla ili vruća kafa, na vama je da odlučite.

Ovaj aparat će vam pripremiti tradicionalnu, mlevenu kafu ili onu iz kapsule. Može se koristiti za dobijanje jedne ili dve šolje mlevene kafe, kao i za kapsule. Rezervoar za vodu se skida i sa vidljivim nivoom vode je, tako da ga možete napuniti onoliko koliko je potrebno u tom momentu. Sa ovim aparatom u svakom trenutku možete popiti kvalitetnu kafu, sa bogatom aromom i savršenog ukusa.

Najbolji rezultat pruža elektronska kontrola temperature, individualno programabilna veličina čaše i brza operativna spremnost. Kafu dobijenu iz ovog aparata krasi neverovatan ukus sa idealno svilenkastom glatkom penom.

Količinu kafe i vode podešavate po želji. Rezervoar je za zrna kafe od 250 g. Poseduje funkciju za kontrolu arome i kapućino sistem, kao i program za čišćenje, brisanje i otklanjanje kamenca. Ima dva nezavisna sistema grejanja za idealnu kontrolu temperature. Jedan termoblok namenjen za pripremu kafe i jedan sistem za grejanje namenjen za pripremu mleka, a oba rade istovremeno. Uvek ćete imate sveže samleveno zrno sa integrisanom tehnologijom mlevenja. Prema ukusu možete podesiti finoću mlevenja. Moguće je korišćenje kafe u prahu. Ovaj tihi mlin je sa 13 podešavanja.

Glavne karakteristike su: kontrola arome, automatsko gašenje. Tu su i: nosač za šolje, programi za uklanjanje kamenca, čišćenjei ispiranje, funkcija uštede energije, podešavanje prema tvrdoći vode, setovanja, filter za vodu, brza para. Pritisak pumpe za paru je 15 bari. Aparat poseduje funkciju Rapid Steam. Rezervoar za vodu se skida. Kapacitet rezervoara za vodu: 1,8 l. Snaga aparata je 1450 W. Težina je 9kg. Dimenzije aparata su: 23,8 x 43 x 35,1 cm. DeLonghi aparat je lepog dizajna i savršeno će se uklopiti u vašu kuhinju.

   ung WxH

Kvalitetan espresso i mlečni napici od kafe napravljeni u ovom aparatu su savršeni, jer možete sami podesiti jačinu aromu koju volite, koju dužinu napitka želite, koliko tačno mleka, toplog ili hladnog…Možete sami da istražujete i eksperimentišete sa novim ukusima.

Espresso…

Potiče iz Italije. Espresso nije samo gutljaj do dva crne jake kafe, sa gustom kremom na vrhu, već nauka. Dobija se zagrevanjem vodene pare na 90°C pod snažnim pritiskom kroz usitnjena zrna kafe. Proces pripreme je brz i traje oko 20 sekundi. Otud i naziv espresso. Ovaj brzi napitak se dobija pod velikim pritiskom. Prvi uređaji za pravljenje ove vrste kafe pojavili su se krajem devetnaestog veka. Espresso je mama svim kafama, a njena deca su: cappuccino, latte macchiato, caffe mocha, caffe american i mnoge druge.

Posetite Tehnomedia prodavnice i nabavite ovaj aparat po neverovatno povoljnoj ceni. Praktičan je i sa brojnim funkcijama. Ovo je odličan izbor ako želite da popijete idealan crni napitak.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *