Za kosu kao sa reklame

fen

Profesionalne rezultate, besprekornu frizuru, sjajnu, negovanu i zdravu kosu imaćete sa Remington Air3D fenom.

Za lepu frizuru i kosu najbolji saveznik vam je dobar fen za kosu. Remington fen D7777 Air 3D je revolucionaran, jer ne oštećuje kosu. Sa njim će najlepši ukras, kosa uvek biti negovana.

Zahvaljujući nastavcima jednostavno i brzo ćete osušiti kosu i oblikovati frizuru. Oduševiće vas krajnji rezultati, jer će vaša kosa uvek nakon sušenja biti zdrava, svilenkasta i lepa. Ovaj Remington fen je moćan. Čuva vašu kosu sa 3D protokom vazduha. Ne zaboravite, kada se kosa izloži visokoj temperaturi prilikom feniranja izgledaće beživotno i ispucano, lomljivo. Ovaj fen brzo suši, ali ne isušuje kosu i čuva svaku vašu vlas.

Sa revolucionarnim AIR3D Remington fenom za kosu ne morate da brinete o oštećenju toplotom. Dve funkcije potrebne za sušenje spojene su u jedno. Jedinstven 3D protok vazduha i idealna temperatura za najbrže postizanje rezultata je u vašim rukama. Remington Air 3D fen nudi 3 opcije različitih podešavanja temperature tako da će one biti dovoljno visoke kako biste oblikovali i sušili kosu bez oštećenja i napora. Za fiksiranje kose uključite hladno duvanje, a na taj način dobićete dugotrajnu frizuru. Samo ovaj fen emituje jedinstven 3D protok vazduha. Pomaže za duže trajanje frizure, jer stvara neprekidan i snažan mlaz vazduha. Koristi jonsku tehnologiju. Emituje na kosu negativno naelektrisane jone, tako da neće doći do pojave nemirnih pramenova i naelektrisanja tokom pravljenja frizure. Kosa će biti sjajna, zdrava i kao sa reklame. Vaše kovrdže i lokne izgledaće kao da ste upravo izašli iz frizerskog salona. Sušenje prilagodite tipu kose, a to je moguće pomoću 2 brzine izduvavanja i 3 temperaturna podešavanja.

Fen je lagan, ali snažan i ergonomskog dizajna tako da je rukovanje jednostavno i udobno. Zahvaljujući dužini kabla od 3 metra kosu možete sušiti bilo gde.

Motor DC je snage 1800 W. Ima sistem zaključavanja nastavka pritiskom. Uski nastavak za fokusiranje vazdušnog pritiska je 7 mm. Nastavak za fokusiranje vazdušnog mlaza od 11mm je namenjen brzom sušenju. Koristiće vam i nastavak za raspršivanje vazdušnog mlaza. Drška je obložena neklizajućom gumom.

Ako želite da uvek imate savršenu kosu i frizuru potreban vam je Remington Air 3D fen. Posetite Tehnomedia prodavnice ili ga kupite online po povoljnoj ceni. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *