Blender na poklon

vox

Kupite VOX i na dar dobijate blender ovog brenda.

Tehnomedia i VOX su odlučili da vas prijatno iznenade i nagrade za vernost. Kupite u Tehnomedia prodavnicama ugradni uređaj ovog brenda i dobićete izuzetan blender koji će vam pomoći oko pripreme napitaka, kaša, soseva, smutija.

Po specijanim akcijskim cenama do kraja marta kupite VOX ugradne uređaje: mašinu za pranje sudova, ugradnu ploču, ugradnu rernu i zamrzivač.

image

VOX ugradne sudo mašine su medernog dizajna i neupadljive. Savremene su i veoma funkcionalne i fleksibilne. Ispuniće sve zahtevne zadatke koje im postavite. Kuhinja će izgledati sa njima lepo, uredno i atraktivno, jer zauzimaju malo prostora. Vox ugradna mašina za pranje posuđa GSI 6541 je za 12 kompleta posuđa. Štedljiva je i nosi energetsku oznaku A+, sa najvišom klasom pranja i sušenja. Poseduje zaštitu od prelivanja. Ceo proces rada možete podesiti u svakom trenutku kako vam odgovara sa 5 programa pranja i predpranjem. Ima odložen start na 3, 6, 9 i 12 sati, kao i dva posebna programa: na pola pranja i eco brzi program za pola sata na 40 stepeni pranja. Gornja korpa je podesiva.

Ugradne ploče za kuvanje su odličnog kvaliteta i veoma praktične i funkcionalne. Zahvaljujući odličnom dizajnu uklopiće se u izgled vaše kuhinje. Izaberite ugradnu ploču ovog proizvođača po svojoj meri. Sa senzorskim ili mehaničkim upravljanjem. Ploče su od različitih materijala: staklokeramike, inox-a, emajliranog čelika. Birajte ploče sa gorionikom ili bez.

image

VOX ugradne rerne posebnim čini izuzetno elegantan dizajn. Veoma su kvalitetne, sigurne i jednostavne za korišćenje. Zahvaljujući brojnim naprednim funkcijama, felksibilnosti, prilagodljivosti i velikom kapacitetu pripremićete šta god poželite. Najukusnija jela izaći će upravo iz VOX rerne. U vašu kuhinju će se jednostavno uklopiti i stopiti sa ostalim elementima. Rerne su različitih zapremina: 65 l, 72 i 78 l. Imaju: električni gril, roštilj, rešetke, plitke i duboke plehove za pečenje…

Fantastično će se u vašu kuhinju uklopiti i VOX ugradni frižider. Zadovoljiće sve vaše potrebe i zahteve. Dovoljno su prostrani sa naprednim funkcijama. Model VOX ugradni zamrzivač IVF 1450 je vertikalni sa static sistemom hlađenja. Energetske klase je A+. Karakteriše ga tihi rad, nivo buke je 39 dB. Ima 4 fioke i posudu za led.

image

Zahvaljujući poklonu koji ćete dobiti zagarantovana vam je zdrava ishrana. Blender VOX TM6008 ima kombinaciju jakog motora 500 W i oštrice noževa izrađenih od nerđajućeg čelika kao i posude velikog kapaciteta od 1,5 l. Ima 2 brzine i pulsnu snagu za tvrdo i meko voće i povrće. Blender je stabilan sa gumenim nožicama. Za celu porodicu jednostavno i brzo ćete sve pripremiti.

Period trajanja akcije je od 10. do 31. marta. Akcija se odnosi pored VOX ugradnih uređaja: mašine za pranje sudova, ugradne ploče, ugradne rerne, zamrzivače i na ugradne frižidere.

Opremite kuhinju VOX ugrednim uređajima, iskoristite akcijske cene i uštedite.

image

Možete kupovati i iz fotelja i poručiti željeni VOX ugradni uređaj online i naravno i tada ćete dobiti blender na poklon. Podsećamo vas da su načini plaćanja za online poručivanje: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *