Najukusnija poslastica za rashlađivanje

x   T.

Sa aparatom za sladoled iz Tehnomedie dobićete savršen sladoleda božanstvenog ukusa.

Sladoled svi vole. Ova ledena poslastica je najukusnije osveženje. Pomoću aparata za sladoled možete da smišljate razne ukuse i kombinacije.

Tehnomedia ponuda aparata za sladoled:

Beper
Ariete

Na šta obartiti pažnju prilikom kupovine?

Proverite koliki je kapacitet aparata. Lepog su dizajna i kompaktni i nisu glomazni tako da neće zauzeti puno mesta. Ne troše puno struje. Posuda koja se nalazi unutra je odvojiva. Kako bi aparat dobro radio poštujte propisanu količinu sladoleda koju ćete napraviti u jednoj turi. U početku pridržavajte se recepta za pravljenje sladoleda koji dobijate uz aparat. Kada dobro upoznate svoh pomoćnika za pravljenje ove ledene poslastice moći ćete da pravite i po drugim receptima ili smišljate nove. Nakon što napravite sladoled moraćete ga staviti u zamrzivač da se malo stegne. Sladoledi iz aparata su božanstvenog ukusa i imaju malo drugačiju gustoću i drugačiju teksturu od kupljenog sladoleda.

Znajte da aparati za sladoled ne funkcionišu kao mini pekare za hleb u koje se samo stave sastojci i pekara obavi ceo posao sama. Ovde je moguće napraviti prvo bazu od jaja, mleka ili slatke pavlake i šećera, a onda se sve spaja sa ostalim sastojcima.

BEPER P102GEL001

Beper aparat za sladoled

Model nosi oznaku P102GEL001. Ovaj automatski aparat za pripremu domaćeg sladoleda ceo posao završiće za pola sata. Aluminijumska posuda je kapaciteta od 1,5 l i dvostruko je izolovana. Uvek ćete imati sladoled za upotrebu zahvaljujući posudi koaja se u zamrzivaču lako zamrzava. Sastojke ćete jednostavno dodavati pomoću velike rupe u providnom poklopcu. Poseduje i sigurnosnu bravu. Sve je automatizovano, tako da je vaš jedini posao da dodate sve satojke i za to vreme posvetite se sebi ili obaviti neke druge aktivnosti. Aparat je veoma stabilan zahvaljujući stabilnim neklizajućim stopalima, a napravljen je od specijalnog kvalitetnom materijala ABS/ akuminijuma. Malih je dimenzija tako da vam neće zauzeti puno prostora u kuhinji. Težak je samo 1,8 kg.

Ariete  aparat za sladoled

Arierte aparat za sladoled

Oznaka ovog modela je AR642. U svakom trenutku imaćete osvežavajući sladoled kod kuće za samo 30 minuta. Možete pokazati svoju kretaivnost i kombinovati sastojke po želji. Kapaciteta je 1,5 l. Njegova snaga iznosi 12 W. Poseduje izolovanu korpu za posudu za hlađenje, uklonivu posudu i providan poklopac koji ima i otvor koji je dovoljno veliki da možete ubaciti sastojke za pripremu ove poslastice. Čišćenje je jednostavno. Lepog je i elegantnog dizajna. Težak je 2,54 kg.

Najukusniji ledeni dezert imaćete u svakom trenutku zahvaljujući ovim aparatima. Potražite ih u Tehnomedia prodavnicama po povoljnim cenama.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *