Ohladi vazduh pomoću VOX klime

klime vox x

Tokom vrlih dana jedino vas može rashladiti klima. Neka vaš izbor bude VOX.

Klima uređaji

Svake godine kada se leto približava, nameće se pitanje kako odabrati pravi klima uređaj? Predstavljamo nekoliko kriterijuma koji mogu olakšati čitav proces i osigurati da je konačan izbor baš onaj klima uređaj koji odgovara svim potrebama kupaca.

VOX klime

 removebg preview
  • U VOX gami klima uređaja, korisnici mogu pronaći modele prema njihovim potrebama i prostoru koji žele da pokrije njihova klima.
  • U našoj ponudi postoje klime koje osim hlađenja, nude i opciju zagrevanja, kao i čišćenja vazduha pa zato volimo da kažemo da one zapravo utiču na udobnost doma.
  • Tako korisnici mogu pronaću VOX Inverter klima uređaje, Split sistem i Multi-Split klime uređaji i prenosive klima uređaje. Inverter klima uređaju trenutno su najsavremeniji na tržištu, pružaju visoku efikasnost i skoro nečujan rad. Split sistem i multi-split klime sastoje se od spoljašnjih i unutrašnjih jedinica. Prenosive klime pogodne su za manje prostore i ne zahtevaju ugradnju.

Kapacitet

  • VOX nudi klime kapaciteta jačine od 9000 BTU, 12000, 18000 i 24000 BTU. Tako klima uređaj od 12000 BTU može rashladiti prostor od otprilike 35m².

Tehnologije

Klima VOX IVA6-12JRPCW
  • Različiti modeli VOX klima uređaji dolaze sa različitim tehnologijama pomoću kojih je korisnicima olakšano održavanje klima uređaja, a koji takođe poboljšavaju i bezbednosti vazduha u prostoriji. Na primer, opcija 5-step cleaning kod modela IVA 6-12JRPCW, unapređena sterilizacija visokom temperaturom koja eliminiše 99% virusa i bakterija iz uređaja. Dovoljno je samo da kliknete na dugme iClean.

Osvežite dom sa dugotrajnom i kvalitetnom klimom. Izaberite split, inverter ili prenosni VOX rashladni uređaj u Tehnomedia prodavnici.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *