Aparatom za brijanje do savršenog izgleda

muskarac se brija sa elektricnim brijačem

JUTARNJI RITUAL ZA VEĆINU MUŠKARACA JE BRIJANJE. LAKO I BRZO DO SAVRŠENOG IZGLEDA MOŽETE DOĆI ZAHVALJUJUĆI APARATU ZA BRIJANJE.

Svakodnevna obaveza za mnoge muškarce je brijanje. Često nemaju dovoljno vremena da sve obave kako treba. Potrebno je strpljenje za korišćenje običnih brijača, gelova, pene, losiona i slično. Ako niste dovoljno brzi, precizni i spretni kao rezultat dobiće posekotine i ne baš glatko lice. Aparat za brijanje neka bude vaš izbor. Brijanje će sada biti lako, jednostavno, brzo, uštedećete vreme, a izgledaćete besprekorno i imati mnogo više samopouzdanja.

Zašto kupiti aparat za brijanje?

Muškarci koji ne vole bradu, već glatko lice i uredan izgled često koriste električne brijače. Dobar ste izbor napravili jer ovi aparati dugo traju, za razliku od obićnih brijača koje nakon jednog korišćenja možete baciti. Možete izabrati aparat na baterije ili na struju. U ponudi imamo klasične brijače za suvo brijanje, brijače za mokro brijanje i rotacijske brijače.

aparat za brijanje

Rotacioni i aparati sa oštricama za brijanje

Sa ovim aparatima postižete sjajan rezultat poput onog sa jednokratnim brijačima. U ponudi su mnogi brendovi, vrste i modeli sa rotacionim glavama, sa 2, 3, 4 oštrice, za mokro ili suvo brijanje i slično.

  • Izaberite aparat sa oštricama ako se često brijete i imate osetljivu kožu a efekat i osećaj je poput brijanja sa klasičnim brijačima. Brijači sa mrežicama više prianjaju koži, a brijanje je urednije i preciznije zahvaljujući oštrijim oštricama.
  • Aparat sa rotacionim glavama je doličan izbor ako se često ne brijete i pustite da vam poraste brada. Zahvaljujući rotacionim glavama aparat će lako pratiti konture vašeg lica, dobićete prijatan i komforan osećaj tokom brijanja i savladaće vašu veću bradu ako je imate. Teško dostupna mesta na licu ovaj aparat će jednostavno brijati.

Aparati za suvo i mokro brijanje

Mnogi novi modeli aparata za brijanje imaju mogućnost i za suvo i za mokro brijanje. Ima i modela koji imaju samo jednu opciju brijanja samo za suvo ili samo za mokro brijanje.

  • Ako ste u škripcu sa vremenom i uvek žurite aparat za suvo brijanje je dobra opcija jer je jednostavno i brzo.
  • Ako je vaš izbor aparat za mokro brijanje znajte da morate koristiti i gel ili penu za brijanje. Pojedine modele za mokro brijanje možete koristiti pod tušem na primer.
aparat za brijanje

Aparati na struju i baterije

Električni aparati za brijanje rade na 2 načina: kada su priključeni u struju ili na baterije. Ako ste stalno na putovanjima onda je aparat koji radi na baterije dobar izbor. Samo spakujete aparat i ponesete sa sobom. Jedina mana je što morate često da ga punite. Aparat na struju ili aparat i na struju i na baterije neka bude vaš izbor ako se često brijate, jer u tom slučaju aparat nećete morati svaki dan da punite i razmišljate da li je spreman za korišćenje.

O aparatima za brijanje pisali smo i ovde.

Tehnomedia ima odličan izbor aparata koji su komforni i kvalitetni. Noviji modeli koriste inovativne tehnologije koje će vam omogićiti savršen izgled. Aparati su jaki, brzi i izdržljivi. Rotacione glave su im veoma precizne, a oštrice nezavisne, približavaju se koži i pružaju neverovatno brijanje. Na kraju izgledaćete kao iz časopisa. Uredno, lepo i negovano.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *