APPLE AKCIJA – END OF SCHOOL

macbook airpod x blog

Ako želite najbolje, onda neka vaš izbor bude MAC računar. Iskoristite promociju i nabavite Apple laptop po povoljnoj ceni.

IZABERI NAJBOLJI MAC ZA SEBE. KARAKTERIŠE GA BESPREKORAN DIZAJN I MOĆ, VRHUNSKI KVALITET, ODLIČNE PERFORMANSE, SIGURNOST I POUZDANOST. MAC JE SADA OJAČAN NOVIM APPLE M1 ČIPOM.

APPLE LAPTOPOVI ĆE VAS ODUŠEVITI U SVAKOM POGLEDU. NAJTANJI, NAJMOĆNIJI I NAJLAGANIJI LAPTOPOVI NA SVETU: MACBOOK AIR I MACBOOK PRO 13″.

Akcija

  • Apple MacBook sa M1 čipom može biti vaš po neverovatno povoljnoj ceni.
  • Promocija traje od 3. do 25. juna. 
  • Kupite određene modele MacBook Air i MacBook Pro i možete uštedeti i preko 29 000 dinara.

TEHNOMEDIA PONUDU APPLE LAPTOPOVA MOŽETE VIDETI OVDE.

M1 čip

M1 čip donosi najbolje performanse. Urađen je u 5 nm tehnologiji i ima procesor od 8 jezgara. 4 jezgra su visoke efikasnosti i 4 visokih performansi. Za razliku od klasičnih PC čipova, M1 može duplo veće performanse da donese. I po pitanju grafike pružaju u odnosu na bilo koju integrisanu grafiku bolje rezultate. Tu je i dodatak sa prilagođenom arhitekturom i za multimediju i za bezbednost informacija.

M1 sa jednim punjenjem omogućava oko 18 sati puštanja video materijala i oko 15 sati web surfovanja. To je duplo više od standardnih uređaja. Kao i kod telefona i tableta, M1 može iz sleep moda odmah da probudi računar. U poređenju sa drugim procesorima Finac Cut radi 6 puta brže.

x   T.

MacBook Pro 13″

Macbook Pro je velesila i ekstreman u svakom pogledu. Ovo je linija moćnih Apple laptopova. Namenjen je profesionalnim korisnicima koji žele da pomere granice mogućeg. Ima vrhunske performanse, mogućnost proširenja i konfiguracije. Ima najnapredniji hardver i Retina displej u novim verzijama. Odličan je izbor i za korisnike čija profesija uključuje rad u zahtevnim programima poput: Photoshop-a, Autocad-a…

Pružiće vam neverovatne performanse. 13-inčni MacBook Pro redefiniše Apple M1 čip. Složene tokove rada u fotografiji, kodiranju, uređivanju video zapis, fotografiji, kodiranju i slično kreira 8-jezgreni procesor koji sadrži. Neverovatni 8-jezgreni GPU obavlja grafički intenzivne i komplikovane zadatke i pruža super glatko igranje igrica. Veću snagu mašinskog učenja u omiljenim aplikacijama pružiće vam napredni Neural Engine sa 16 jezgara. Za fluidne performanse tu je superbrza objedinjena memorija. Bićete bezbrižni i mirni i do 20 sati rada i korišćenja, jer ovaj laptop ima najduži vek trajanja baterija. Ovaj model dolazi sa dva kapaciteta memorije: 256 GB i 512 GB. Ovo je najpopularniji Apple-ov prenosni računar.

nn

MacBook Air

MacBook Air je izdržljiv, tanak i lak. Odličan je izbor za svakodnevno korišćenje. MacBook Air je tanak i ima svega 1,94 centimetara, težak je 1,36 kilograma, a neverovatnih 4 milimetra iznosi debljina njegovog ekrana. Ovo je najtanji laptop koji postoji, a poseduje visoke performanse sa potpuno funkcionalnom tastaturom i ekranom pune veličine. MacBook Air je više od prenosnog računara, on je pre svega statusni simbol.

Ovaj ultratanki i najlakši notebook dobija se sa ugrađenim Apple M1 čipom. Sve zadatke rešiće pomoću brzih 8-jezgarnih procesora u modelu sa 512 GB SSDom. Ubrzane zadatke mašinskog učenja omogućava 16-jezgarni Neural Engine-a. Moćan je sa tihim dizajnom bez ventilatora i najdužim trajanjem baterije ikada i do 18 sati. Možete da ga ponesete sa sobom gde god poželite, jer je lako prenosiv. Izaberite kapacitet memorije od: 256 GB ili 512 GB.

AIR PODS (2. generacija) sa kutijom za punjenje

APPLE AirPods2 with Charging Case mv7n2zm/a

Novi AirPods pružaju nov doživljaj i iskustvo bežičnih slušalica. Izvucite ih iz kućišta za punjenje i spremne su za upotrebu sa vašim Mac-om, iPhone-om, Apple Watch-om, ili iPad-om. Rade besprekorno nakon jednostavnog podešavanja jednim dodirom. Automatski su uključeni i uvek povezani. AirPods kada su vam u ušima mogu da osete i kada ih izvadite da pauziraju. Ako želite da podesite jačinu zvuka, uputili poziv, promenili pesmu, ili dobili uputstva, na primer samo recite glasom i uputite zahtev. Možete da nosite jedan ili oba AirPod-a, ili da nešto preskačete unapred ili igrate samo dvostrukim dodirom ćete to završiti kada slušate muziku ili neki drugi sadržaj.

Sa samo jednim punjenjem dobijate 3 sata razgovora i 5 sati slušanja. U toku su sa vama, jer kućište za punjenje može da napuni više od 24 sata slušanja. Za brzo punjenje od 15 minuta u kućištu dobijate 2 sata razgovora i 3 sata slušanja. Pokreće ih novi Apple H1 čip za slušalice, a AirPods koriste optičke senzore i akcelerometre pokreta da detektuju kada su u vašim ušima. Bez obzira da li koristite oba AirPod-a ili samo jedan, H1 čip automatski uključuje mikrofon i usmerava zvuk. Dodatni akcelerometar za otkrivanje govora i glasa radi sa mikrofonima kako bi filtrirao spoljašnju buku i fokusirao se na zvuk vašeg glasa.

Tehnomedia je mesto sigurne i dobre Apple kupovine, jer smo zvanično ovlašćeni prodavci Apple uređaja.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *