Xiaomi poklon akcija

mi robot X BLOG

Svevideći Xiaomi robot usisivač besprekorno će očistiti svaki prostor. Kupite Xiaomi robot usisivač i dobijate na dar ručni usisivač.

Sa pametnim robot usisivačem bićete sigurni i mirni jer će on sve sam uraditi i kada niste kod kuće. On zna koje su njegove obaveze tako da će poslove oko čišćenja podova završiti lako. Niko kao oni ne sakuplja sitnu prljavštinu poput prašine, mrvica, kose, dlaka kućnih ljubimaca. Ovaj uređaj se samostalno napuni, parkira i vraća na posao.

Ponudu Xiaomi robot usisivača požete videti ovde.

Akcija

U periodu od 6. do 19. juna kupovinom Mi Robot Mop 2 Lite ili Mop 2 Ultra na poklon dobijate ručni usisivač Mi Mini EU. Akcija važi u svim Tehnomedia prodavnicama ili online šopu.

Mi Robot Mop 2 Lite

XIAOMI Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra EU
  • Ovaj robot usisivač je ustvari 2 u 1 uređaj: usisivač i mop. Veoma precizno snima izgled vašeg doma i okruženja zahvaljujući novom navigacionom sistemu i ultraširokougaonim sočivima. Tako analizira okolinu i dok čisti kreira mapu kako bi posao čišćenja obavio efikasno, detaljno i temeljno.
  • Opremljen sa 25 senzora visoke preciznosti, u realnom vremenu snima informacije tako da je i u veoma složenim situacijama i okruženjima fleksibilan i pruža sjajne rezultate.
  • Upravljanje je jednostavno. Aplikacije Mi Home / Xiaomi Home nude izbor više različitih režima čišćenja.
  • Prilikom čišćenja koristi usisivanja od 2.200 Pa svu prljavštinu će odstraniti lako sa još boljim efektom čišćenja. Posao obavlja jednostavno kombinovanjem moćne četke i usisnog otvora velikog prečnika.
  • Vodu dozira po potrebi, jer je opremljen sa rezervoarom za vodu velikog kapaciteta od 270 ml, pumpom za vodu koja je elektronski kontrolisana i sa 3 podešavanja novoa vode. Na taj način pod nikada neće biti natopljen, a podloga za brisanje uvek adekvatno mokra.
  • Može da stigne i dopre gde god mu se kaže zahvaljujući tankom dizajnu od 81,3mm. Neće se zaglaviti, a prljavštinu će ukloniti i ispod kreveta, ormara, sofa, nameštaja…
XIAOMI Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite EU

Ovi usisivači su veoma praktični i pametni. Ako kojim slučajem u nekoj prostoriji pod nije očišćen, a baterija je pri kraju, za vreme usisavanja on će otići napuniti bateriju pa se nakon punjenja vratiti. Odlično se orijentiše u prostoru i prepoznaje ga vizuelno. Komande mu možete izdati kad god poželite, ručno ili putem aplikacije.  Zahvaljujući aplikaciji za pametne telefone i tablete može postaviti raspored čišćenja ili ga aktivirati i sa svog radnog mesta, na primer. 

  • Kontrola je u vašim rukama i vaše je samo da naredite i zadate zadatke šta treba uraditi. Na telefonu putem aplikacije Mi Home/Xiaomi Home u bilo kom momentu možete zakazati usisavanje, promeniti režim rada ili proveriti u realnom vremenu status čišćenja.
XIAOMI Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra EU

Zahvaljujući ovom robot usisivaču da isplanirate svoje vreme i da izaberete dan i sat početka čišćenja. Može on bez vaše pomoći automatski svaki dan u različito vreme da obavi posao za koji je isprogramiran. Moguće je da očisti samo prostore koji želite i da zaobiđe one koje planirate da izbegnete iz nekog razloga, kao i da se zadrži na distanci od predmeta koje hoćete da zaštitite.

Prepustite čiščenje i usisivanje profesionalcu – Xiaomi robot usisivaču. Iskoristite ovu akciju i pogodnost.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *