Velika pomoć sa Philips malim kućnim aparatima

Tehnomedia PHILIPS X

Mali kućni pomoćnici su od velike pomoći u domu. Sa Philips malim kućnim aparatima poboljšavate svakodnevni život i dobijate najbolje asistente.

Akcija

Sjajni popusti do 20% na Philips male kućne aparate iz naše ponude očekuju vas u periodu od 6. do 19. juna.

Philips ponuda malih kućnih aparata na popustu

Philips mali kućni aparati

Male kućne aparate ovog brenda odlikuje odličan kvalitet, funkcionalnost, brojne mogućnosti koje pružaju, lep i moderan dizajn. Sa njima ćete sve kućne poslove završiti brzo, lako i jednostavno, a postignutim rezultatima bićete prezadovoljni. Iz ponude izdvajamo:

PHILIPS HR2744

Cediljke za citrusno voće će vam omogućite da uživate u svežem soku za nekoliko sekundi. Lako se čisti jer se svi delovi mogu prati u mašini za sudove.

PHILIPS EP5447/90

Aparati za kafu omogućuju uživanje u različitim napicima od sveže mlevenih zrna kafe samo jednim dodirom na dugme. Izaberite espresso, cappuccino, macchiato ili neki drugi napitak u kombinaciji sa mlečnom penom ili bez. Patentirani filter AquaClean prečišćavanjem vode poboljšava kvalitet kafe. Održavanje je jednostavno zahvaljujući odvojivom sklopu za pripremu kafe koji se lako čisti ispiranjem pod mlazom vode.

PHILIPS AC3858/50

Aparati za tretiranje vazduha poput prečišćivača vazduha, ovlaživača Philips prečišćivač vazduha uklanja viruse, alergene, aerosole i zagađivače iz vašeg doma kako biste svi udisali čistiji i zdraviji vazduh. Zahvaljujući inovaciji koja stoji iza ovlaživača kompanije Philips, rešićete se suvog vazduha u svom domu. imaćete jači imuno sistem i bićete zdraviji. 3-u-1 prečišćivač, ventilator i grejalica će prečistiti vazduh, osvežiti i zagrejati dom zahvaljujući naprednim tehnologijama. Philips prečišćivač vazduha 3-u-1 ima HEPA filter koji prečišćava vazduh od virusa, alergena i zagađivača, a ventilator koji se rotira za 350° distribuira čisti vazduh širom prostorije, zagrejan ili poput osvežavajućeg povetarca.

PHILIPS PSG8040/60

Philips je vodeći svetski brend u oblasti peglanja. Inovativne pegle na paru i parne stanice pružaju najbrži i najefikasniji način peglanja kako bi vaša odeća izgleda savršeno. Kamenac može da ugrozi izbacivanje mlaza pare i da ostavi bele fleke na odeći. Philips inovativna rešenja za čišćenje kamenca omogućavaju da nastavite da peglate sa minimalnim naporom i bez mrlja, braon vode i curenja koje može da uprlja vaš čist veš. Parne stanice omogućavaju peglanje bez najjačih nabora i bez progorevanja tkanine. Para je moćna i a njena količina se prilagođava brzini peglanja. Pegla je lagana i peglaćete i do 40% brže u odnosu na standardne modele. Rezervoar za vodu je dovoljno veliki tako da neće biti potrebno da često sipate vodu. Automatski vertikalni mlaz pare i lagano stopalo omogućavaju jednostavno vertikalno peglanje.

PHILIPS FC6729/01

Usisivači sa sistemom antielergijskog filtera zaustavljaju 99,9% fine prašine, uključujući polen, dlake kućnih ljubimaca i grinje za osobe koje imaju problema sa alergijom i one koji zahtevaju najviši nivo higijene. Pojedini modeli opremljeni su dodacima koji vam pomažu da očistite dlake pasa i mačaka. Nenadmašni su u čišćenju uz veliku usisnu snagu. Pružaju vrhunske rezultate na bilo kakvom podu. Bežični modeli su sa jedinstvenim Aqua nastavkom za usisavanje i brisanje u jednom potezu. Nastavak se automatski prilagođava za bolje performanse. LED svetla služe za otkrivanje skrivene prašine ispred usisinog nastavka. Antibakterijska krpa od mikrofibera je odlična zaštitu od stvaranja bakterija. Pruža najduži turbo način rada i očistićete sa samo jednim punjenjem više od 125 m2 i 80 min standardnog načina rada.

Sebi i ukućanima obezbedite u svakom trenutku pomoć. U obavljanju svih kuhinjskih i kućnih poslova Philips aparati su spas, jer vam njihov kvaliet pruža osećaj sigurnost. Kupovinu možete obaviti na 61 lokaciji u 37 gradova ili u Web prodavnici. Načini plaćanja za online poručivanje je: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe, web kreditom.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *